Marcin20 Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Witam Zamierzam kupić sobie pierwszy rower. Myślę o Giant Revel 3 http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/revel.3.disc/7730/45428/ Co myślicie o tym rowerze , czy warto go kupić.
brt0555 Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Za ta kwote mozna miec lepsze rowery:unibike evolution,kross a2 level 09/10r, unibike fusion.
Basiq Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Zgadzam się z brt0555 - Unibike jest wiele lepszą propozycją...
slawex17 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 kolega nie pyta czy za tę cenę może coś lepszego kupić, pyta czy ten rower jest warty zakupu. jeżeli jeździsz rekreacyjnie, nie wymagasz dużo od roweru to powinien Ci pasować. brat ma revel'a 1 disc, jeździłem trochę tym rowerkiem i musze powiedzieć że całkiem fajnie się prowadzi jak na rower w tym przedziale cenowym. revel 3 pewnie będzie podobny. p.s najlepiej poproś sprzedawcę o jazdę testową, zwykle taka jest możliwa.
Basiq Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 no to ja uważam, że na tle konkurencji ten rower nie jest wart zakupu ze względu na mechaniczne hamulce, amortyzator, osprzęt... czyli generalnie ze względu na wszystko po za marką... (porównuje do unibike)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.