cynamon Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jeździ ktoś w kasku Giro Monza? Jak jest z wentylacją u niego? Warto go kupić za dużo poniżej 300PLN ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 ogólnie giro słynie z dopasowania i wentylacji używałem dwóch innych indicator'a i skyline'a mimo że pierwszy ma chyba 20 otworów a drugi (tańszy, z niższej półki) ma tylko 10 to nawet w upały jest nienajgorzej Wprawdzie zawsze mam chustę bawełnianą i wiadomo po jezdzie zawsze jest wilgotna Siateczka musi być, ja planuje wkleić kawałek moskitiery, takiej z OBI do okna domowego. Kiedys jechalem bez chusty i mi cos wpadlo, dobrze ze mialem dlugie wlosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemsik Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Mierzyłem Giro Monze, całkiem nieźle dopasowany, wkładki mogłyby być grubsze. Osobiście szukam czegoś, co lepiej chroni potylicę. Koleś ze sklepu mówił, że jeździ właśnie w nim bo jest idealnie dopasowany do jego głowy i że przez 2 lata tylko raz wymieniał gąbki. A swoją drogą za ile znalazłeś? Mnie udało się znaleźć za 259 - nówka oczywiście, ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A swoją drogą za ile znalazłeś? Mnie udało się znaleźć za 259 - nówka oczywiście, ze sklepu. W Bikecenter jest za 259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.