slawex17 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, gdzie moge kupić śrubę mocującą do zębatki Deore 104mm 32T która pasuje do korby Truvativ Iso Flow? przy rozkręcaniu zepsułem jedną z nich, po jednej stronie zaokrągliłem imbusem... chodzi mi o taką śrubę: http://www.karbonowy.pl/korby/341-sruby-do-zebatek-xlc-zielone-4032191797847.html tylko nie wiem jaki tam jest rozmiar. będe wdzięczny za bezpośredni link, pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makker Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dł. gwintu 5mm ? Link na PW, tutaj nie wchodzi :X. Do wyboru do koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 ale wklejając link w poście to wchodzi... model zakupionej tarczy to: Shimano FC-M480L, może to coś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.