naimad Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam wybieram się w sobotę rowerem ze Świnoujścia do Gdyni planuje zatrzymać się tylko na nocleg w Koszalinie jeszcze nigdy nie robiłem tak długiej trasy , może już ktoś jechał tą trasą - proszę o info jak się jedzie , jak sie przygotować , może jakieś uwagi i informacje co do przygotowania z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimad Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 no to juz wszystko jasne 347 km na trzy tury wyjazd w sobotę o 14ej przyjazd poniedziałek 22ga samej jazdy w sumie 21 godzin i 37 minut z promu w Świnoujściu do centrum w Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Którędy jechałeś? Dlaczego nie dwie tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naimad Napisano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 oj miałem przeboje po drodze gdyby pogoda na wyjezdzie była lepsza zrobił bym na dwie tury ale padało na zmianę raz mniej raz więcej i zrobiłem kilka błędów na trasie przed Kołobrzegiem zjechałem na Trzebiatów zamiast pojechać na Mrzeżyno trzymając się linii morza w Kołobrzegu na stacji paliw zaopatrzyłem się w mapę Pobrzeże Bałtyku świetna mapka swoją drogą i dalej Ustronie Morskie , Mielno , Łazy (tu zgubiłem szlak 5 km plażą do Dąbek masakra ) dalej Dąbki , Darłowo , Postomino , Słupsk , Lębork ( tu nieprzyjemna jazda droga asfaltowa aż do Rumi ) dalej Wejherowo , Rumia i Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.