Skocz do zawartości

[wyprawa] Świnoujście -> Gdynia

naimad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wybieram się w sobotę rowerem ze Świnoujścia do Gdyni planuje zatrzymać się tylko na nocleg w Koszalinie jeszcze nigdy nie robiłem tak długiej trasy , może już ktoś jechał tą trasą - proszę o info jak się jedzie , jak sie przygotować , może jakieś uwagi i informacje co do przygotowania z góry dziękuję za odpowiedzi :thumbsup:

oj miałem przeboje po drodze gdyby pogoda na wyjezdzie była lepsza zrobił bym na dwie tury ale padało na zmianę raz mniej raz więcej i zrobiłem kilka błędów na trasie przed Kołobrzegiem zjechałem na Trzebiatów zamiast pojechać na Mrzeżyno trzymając się linii morza w Kołobrzegu na stacji paliw zaopatrzyłem się w mapę Pobrzeże Bałtyku świetna mapka swoją drogą i dalej Ustronie Morskie , Mielno , Łazy (tu zgubiłem szlak 5 km plażą do Dąbek masakra ) dalej Dąbki , Darłowo , Postomino , Słupsk , Lębork ( tu nieprzyjemna jazda droga asfaltowa aż do Rumi ) dalej Wejherowo , Rumia i Gdynia :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...