premier2 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 czekałem do dzisiaj, ale widzę że nic nowego nie wrzucili w rozmiarze 180mm, a złotych nie założę. Też rezygnuję na rzecz poczciwych XT z pająkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wiadomo już jak to jest z tym 2 pcs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Na 100% oznacza to "2 pieces" zatem otworzymy okno, wyjdzmy na sanki by ostudzić nieco zapał. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandziorekalus Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Będę zamawiała w 2 tygodniu kwietnia - hamulce. Może znajdą się jeszcze chętni na zamówienie - tańsza wysyłka. Jak są chętni to pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Jeśli dalej jest promocja na tarcze, to możliwe, że się przyłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ja też się piszę na tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja rownież, 2x CL 160. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.