jonasz99 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam! W najbliższym czasie planuje zakupy w sklepie internetowym Formula. Jeśli ktoś jest zainteresowany , proszę pisać PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 widzieliście te ceny na tarcze formuly? LINK Gdyby ktoś chciał zamawiać, to możemy zrobić wspólny zakup. Mnie interesuje opcja 180/160/IS, więc gdybym zamawiał sam, to jeden taki komplet będzie na sprzedaż(kolor czerwony). Cena za przesyłkę do PL to ok 20E, kupowałem tam już hamulce, było bezstresowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Faktycznie tarcza kosztuje mniej niż połowę tego co śpiewa Gregorio. Ale koszty wysyłki to jakaś masakra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dlatego zakup w kilka osób może się opłacać, a tak gra nie warta świeczki. Chociaż można by skrobnąć do nich maila z zapytaniem, czy są w stanie wysłać to trochę tańszą opcją...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 http://store.formula...rotor-160mm-red LOL, jakie 45% ceny?! Jeżeli to jest 2 pcs to są 2 tarcze za 100 zł? LOL OMFG DAFUC?!?!?!?! Biere, Panie, dopisać mnie tam proszę 2 x 160 (znaczy 2 tarcze, czyli 1 komplet o ile dobrze widzę), chociaż może warto wziąć więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 2 pcs czyli dwu czesciowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja zrozumiałem, że 2 pcs oznacza tarczę "dwuczęściową" tzn. krzyżak alu i bieżnia stalowa. Ale lepiej może zapytać się, żeby nie było wątpliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zawsze 2 pcs oznaczało 2 sztuki (również wg google translate). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zawsze 2 pcs oznaczało 2 sztuki tak jest - cena jest za 2szt. Ja potrzebuję zestaw 180/160 IS, w grę wchodzi tylko czerwony, bo nie ma czarnego :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Czyli w sumie 1 tarcza wychodzi za 50 zł, nieźle, do kiedy zgłoszenia do zakupów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale czy ta cena dotyczy dwóch sztuk tego samego rozmiaru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Teraz to ja już sam nie wiem: http://www.rowerowy.com/czesci/tarcze_hamulcowe/formula_2_piece_rotor tarcza nazywa się 2 piece, może faktycznie chodzi o to, że jest 2-częściowa a nie 2 za 24 Eu, warto chyba spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Imo jest to cena za jedną tarczę. Zobaczcie co wyskakuje u wujka pod 2pc rotors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 motyla noga, też już zwątpiłem. Ale swoja szosą, to gdyby jedna tarcza kosztowała 24E, to i tak wychodzi ~105zł za 1szt. Czyli dalej jest znacznie taniej niż w PL(~250zł za 1szt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Myślę intensywnie. Tylko kurde ten czerwony pająk .... Będę miał czerwone piasty, nie chcę żeby jakaś wieś wyszła ... W sensie nadmiar czerwonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja może bym nawet wziął. Ale czy te tarcze mogą działać z hamulcami shimano? czy tylko formuły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 z każdymi, nawet mechanicznymi tarczówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Wstępnie piszę się na 2x180 czarne EDIT: Cholerka, teraz patrzę i nie ma czarnych. Są tylko złote i czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 czy temat jeszcze działa? je chętnie wezmę 180/160 pod cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 za wiele nie zostało. Poczekam jeszcze chwilę, jeżeli nie pojawią się 180mm pod IS, to rezygnuję. Złote nie pasują mi do niczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Andrew jakoś ostudził mój zapał do tarcz Formuli. Ponoć lepszym wyjściem są Avidy, więc ja podziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Zawsze 2 pcs oznaczało 2 sztuki (również wg google translate). Jako osoba zarabiająca na wykonywaniu tłumaczeń podpowiem, że google translate czasami się myli lub daje niedokładne odpowiedzi, a na pewno nie ma gwarancji, że tłumaczenie z google translate pasuje do każdego możliwego kontekstu. Piszę o tym, żebyście się nie przejechali kiedyś przy czymś naprawdę ważnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Andrew jakoś ostudził mój zapał do tarcz Formuli pisał o tych konkretnie, czy o zwykłych tarczach? Bo standardowe są rzeczywiście bardzo miękkie i gną się od krzywego spojrzenia na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Odradził gdy zapytałem o tarczę na pająku. BTW pająkowy Avid jakby ładniejszy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dostałem dzisiaj piasty i niestety te tarcze nie będą wcale pasowały do kolory piast, wiec też muszę podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.