soina Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 witam, sprzedaje dzis koło torowe 27(cali) zaplecione na pieście Novatec TOROWA 36cip BIAŁA ANODA feldze Rigida Superchormix, na Szprychach Sapim. koło było uzywane poł roku na ostrym kolo i tez nie wiele, bo studiuje w Poznaniu a rower mam w Gliwicach Zero luzów, łądnie sie toczy, paragon i gwarancja jeszcze przed 1,5 roku sprzedaje z opona, gdyz koncze z OK zainteresowanych pisac tutaj albo na gg:6307888 cena jaka mnie interesuje to 170(do negocjacji) linki do fotek: http://imageshack.us/photo/my-images/809/img6682t.jpg/ pozdrawiam i polecam bo super sprzet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Trochę nie wiem po co te zaśmiecanie forum, przecież jest taki dział 3 tematy niżej i też w nim zamieściłeś swoją ofertę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soina Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 sory nie wiem jak usuwać z tego forum.... załozłyłem temat w kupie/sprzedam a tego nie potrawie usunać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 jak to zabrzmiało. "kończę z OK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.