julaswdx Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam, po pierwsze chciałbym zaznaczyć że jestem kompletnym laikiem w kwestii rowerów szosowych, szukam roweru szosowego jako uzupełnienie treningu górskiego, czy mogli byście mi doradzić konkretne oferty z allegro którymi warto by się zainteresować. Dodam że mam 185 cm wzrostu i 1000zł jest budżetem, w którym raczej wolałbym się zmieścić. Rowerek nie musi być piękny, ważne żeby był w takim stanie żebym nie musiał do niego dopłacać, no i żebym mógł na nim trochę szybciej pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 to mam dla ciebie swietna okazje moj rower nie chcesz do niego dokładać to dobrze sie składa bo zainwestowałem w niego przed sprzedarza w nowy suport linki pancerze klocki i przeglad rozmiar dla ciebie bedzie ok http://allegro.pl/szosowka-bianchi-widelec-karbon-po-przegladzie-i1691178410.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.