accentinferno Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam. Jaka jest sklepowa cena amortyzatora spinner 300 na 1 i 1/8 cala. amortyzator ma regulacje naprężenia sprężyny i hydrauliczną blokadę skoku.? z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Czy chodzi o ten model? SPINNER AERIS 300-100 RLC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 nie. chodzi o amortyzator wazacy ok 2500 gramow o skoku ok 120-130mm. nie ma komory powietrznej tylko zwykle sprezyny z elestomerem. rura sterowa jest stalowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 To może ten: SPINNER CARGO 340RC ? Edit: Chyba jednak nie to, jest faktycznie Spinner 300 tak po prostu. Siedzą takie w Trekach 4300. Wątpię, że znajdziesz go w jakimkolwiek polskim sklepie, żeby sprawdzić cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ten amor jest bardzo podobny, tyle tylo ze ja mam na lewej goleni naprzenie sprezyny a na prawej hydrauliczna blokade skoku. sam zaułważyłem, że nie są to częste amortyzatory, dlatego napisałem temat na forum. a noż sie trafi jakiś znawca firmy spinner. interesuje mnie chociaż mniej wiecej cena jaka oge otrzymac za tego amora. ewentualnie do jakiego innego amora go mozna porównać?? moze dart, tora XCr, xcm?? pomóżcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 naprawde nikt nie ma zadnej wiedzy o tym amortyzatorze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttomii88 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Moze chodzi Ci o Spinnera Eagle 130mm??? Cos takiego: http://img.bazarek.pl/70201/6713/548562/18828790824abc77cd78bdf.JPG Ma w lewej golenie regulacje naprezenia wstepnego a w prawej blokade. Kiedys wpadlo mi w rece kilka sztuk tego amortyzatora. Jednego zostawilem i jezdzilem na nim ze 3 miesiace. Widelec nie najgorszy choc niezbyt czuly, przy mojej wadze 80kg nadal zbyt twardy. Blokada dzialala bezblednie. Denerwujace jest pokretlo blokady, ktore halasuje podczas jazdy poniewaz jest luzne i nie da sie go przykrecic bez dania podkladki. Uszczelki nienajgorsze jednak sugeruje rozkrecac go po kilku ciezszych trasach szczegolnie gdy jest sucho i duzo syfu moze dostac sie pod uszczelki poniewaz znacznie spada czulosc widelca. Sprawia wrazenie dosc solidnego i solidny jest, troche go pokatowalem i dzielknie to zniosl. Luzow brak;) Porownac go moge do jakeigos RST z blokada lecz mysle, ze spinner jest lepszy od RST. Co mnie zdziwilo anoda z gornych goleni nie zaczela schodzic jak np w manitou. http://allegro.pl/nowy-amor-spinner-300-jedyny-ten-model-na-allegro-i1699538351.html O ten amortyzator chodzi??:> Mysle, ze powinienes go sprzedac za ta kwote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 ta aukcja jest właśnie mojaXD wystawiłem za takie pieniądze bo uważałem żę mniej wiecej tyle kosztuje:P jak by ktoś wiedział coś wiecej to temat jest nadal otwarty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.