scaraab Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Witajcie. Zamierzam złożyć sobie fulla all mountain. Problem w tym że oprócz mnie będzie ze mną jeździć córa. Więc potrzebuję fotelik. Ponieważ damper ogranicza możliwość montażu fotelika na ramie pozostaje taki na sztycę... Sęk w tym że zamierzam kupić sztycę regulowaną tak aby cieszyć się zjazdami... Czy jest szansa zakupu takiego? Słyszałem też hasło "że jak fotelik to każdy byle by był hamax...". Czy ktoś ma takie doświadczenia? Aha rama prawdopodobnie będzie ta: http://allegro.pl/rama-ktm-prowler-bass-nowa-43cm-i1669051457.html
kepa416 Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 A nie lepiej kupić normalną sztycę do fotelika? Bo z dzieckiem chyba nie będziesz śmigał po górach i zjeżdżał w trudnym terenie?
scaraab Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Napisano 30 Czerwca 2011 Z dzieckiem po górach raczej nie. Chodzi mi o możliwość montażu na sztycę ogólnie. Nie doszukuj się ukrytych podtekstów wynikających z tekstu tylko prostego pytania które zadałem. Jeśli chodzi o przemontowanie za każdym razem sztycy, siodła itd... nie chce mi się. Dlatego zapytałem o taką konfigurację.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.