Pepe91 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 witam. sporo już tu napisano o spodenkach, ale przez dwa ostatnie dni mierzyłem kilka modeli i niby rozmiar jest dobry,pasują i tak dalej, jednak wydaje mi się że wkładka jest za luźna. myślę że powinna ona być raczej dopasowana a ona jakoś tam w środku dziwnie sterczy. i mam w związku z tym pytanie: czy to jest normalne? czy może jak wsiądę na rower to się ona jakoś dopasuje? dodam że wcześniej jeździłem w zwykłych szortach więc niezbyt się na tym znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe91 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 zakładam że sporo użytkowników jeździ w gatkach z wkładką,więc podpowiedzcie coś bo nie chce wydać pieniędzy na coś co nie będzie spełniało swojego zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazycode Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 W moich spodenkach (z decathlonu) też trochę sterczy, ale jak usiądę na siodełko to bardzo szybko układa się odpowiednio i nic nie sterczy tam, gdzie nie powinno i jeździ się bardzo wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixtra Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Wkładka po kilkunastu wyjazdach powinna się ułożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe91 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 no to jestem już spokojny. dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixtra Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Tylko najważniejsze to dobrać rozmiar odpowiedni dla siebie. Bo jak weźmiesz za duże to i po ułożeniu będzie odstawać jak zsiądziesz z roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.