pawel199224 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam. Jakie semi slicki polecacie do 60zł????? Myślałem nad -Maxxis WORMDRIVE -Schwalbe CX COMP 26x2.00 i coś podobnego do semi slicków czyli shwalbe black jack i czy opłaca sie dokładać do shwalbe crossmark 2.10 zwijanej za 78zł???? Z góry dzięki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Z pełną odpowiedzialnością polecam Ci oponki Author Silk Road 26x2.0. Sam na nich śmigam już drugi sezon i są nie do zdarcia, dobrze się trzymają na mokrym i błotku też dadzą w miarę rade Polecam Tu masz pierwszy lepszy link, poszukaj, może znajdziesz jeszcze taniej: Oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja polecam IRC Smoothie. Może trochę przekraczać budżet, ale naprawdę opona rewelacja. Przyczepność, 0 oporów i w ogóle po przesiadce z "terenowych traktorów" na slicki, można dobrze zasuwać na szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A ja polecam IRC Mythos XC Slick. Trwała opona z dość małymi oporami na asfalcie i przy okazji nieźle trzymająca w suchym terenie. Jedyny minus to że przekracza delikatnie 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel199224 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Zdecydowałem sie jednak na crossmarki za namową kolegi który na nich jeździ (zwijane) I mam teraz problem bo nie wiem czy brać drutowane czy zwijane. Różnica w c3enie to około 30-35zł Warto dopłacać czy na początek wziąć drut. Dopiero zaczynam przygode z rowerami do xc i nie wiem czy odczuje tą różnice w wadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu909 Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ja brał bym drutowana. Jest troche cieższa ale wytrzymalsza. Jeśli jeździsz po asfalcie ja polecam Ci opone SPEED BLASTER eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.