Waler Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Wsumie to jak w temacie, gdzie warto sie zglosic zeby zaplesc kola ? Nie chodzi mi o byle jaki serwis tylko o osobe ktore naprawde zna sie na tym. Pozdrawiam
Borron Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Ze swojej strony mogę Ci polecić ten sklep/serwis http://www.swiatroweru.com.pl/index.php . Człowiek wie co robi ;-) Pzdr
Jogurcik Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Ja zaplatałem moje obydwa obecne koła u pewnego pana w Otwocku, serwis rowerowy ,,Na górkach'' czy jakoś tak, jeżdzę na kołach przez niego składanych już ponad rok, i nic złego się nie dzieje, oczywiście dokręcić nyple co około 3 miesiące samemu trzeba, ale zaplatanie pełna profeska, i stosunkowo (aż dziwnie) tanio - mi policzył 20zł za koło, i jeszcze przywiózł je do domu, bo jechał gdzieś i miał po drodze
swimfan Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Ktos jeszcze moze cos polecic ? Nie reklamuje,nie testowalem ale zamierzam tam zlozyc w Armar Ex ul. Śniegockiej 2,wszystko fajnie tylko masakrycznie drogo 70-100zl,ale masz pewnosc.Ja juz ze swoim kolem nie moge dojsc do lady niby DT Swiss na championach:)i tam juz oddam,czlowiek brzytwy sie chwyta;)
ghostML Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Ja zaplatałem moje obydwa obecne koła u pewnego pana w Otwocku, serwis rowerowy ,,Na górkach'' czy jakoś tak, jeżdzę na kołach przez niego składanych już ponad rok, i nic złego się nie dzieje, oczywiście dokręcić nyple co około 3 miesiące samemu trzeba, ale zaplatanie pełna profeska, i stosunkowo (aż dziwnie) tanio - mi policzył 20zł za koło, i jeszcze przywiózł je do domu, bo jechał gdzieś i miał po drodze hej, a możesz podać jakieś namiary na owego Pana
swimfan Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Daj znac jak wyszlo :)jedno wiem nie musi byc superkolo,szprychy itd:),jak Ci tzw. Pan Witek dobrze zaplecie to sie bedzie trzymalo kupy:)
Publius Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Ja polecę kolegów z Airbike w al. KEN. Robiłem u nich tylne i nie ma bata na wykonanie ;-)
Jogurcik Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 hej, a możesz podać jakieś namiary na owego Pana Nr. telefonu jaki znalazłem na stronie : 601 333 199 , ale niewiem czy to ten sam. Jak będę w okolicy tego serwisu (może nawet jutro) to sprawdzę dokładnie i dam znać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.