storm Napisano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam Mam taki problem. Mianowicie fabrycznie u mnie była korba 42z i 7 rzedowy naped. Moje pytanie brzimy czy przy zmianie napedu na 9 rzedowy i korby na 44z blat nie bedzie problemow z przednia przurzutka ? Bo jest możliwość, że wezmę korbę 42 (ale wolałbym 44, więc pytam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Mam wrażenie, że to zależy od ilości ogniw w łańcuchu i szerokości osi suportu, ale głowy nie dam sobie za to uciąć :030: . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ja slyszalem ze nie ebdzie problemu jak podniesiesz ciutke przrzutke wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ja mam korbe Truvativ FiveD 44t, do tego bede kupował przerzutke Alivio na 42, mój brat ma w rowerku przerzutke i pisze na nie 42t, a dobrze chodzi przy 48t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 ralf miales napisac cos o tej korbie. jak sie trzyma? kupowac ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 jak zaczne na niej jeździc to napisze, mysle ze gdzies w połowie lutego cos bede mógł napisać, bo na razie jeszcze nie skonczyłem składania roweru, napisze po 500km test każdej z moich czesci w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.