DC Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Witam, Nie zważyłem wszystkich części, dlatego daje go w tym dziale. Kiedyś go rozbiorę i zważę. Specyfikacja: Bar Ends: (Rogi) Boplight, Bottle Cage: (Koszyk na bidon) ? Brake (Front): (Hamulec przedni) Magura Marta SL Carbon, Brake (Rear): (Hamulec tylny) Magura Marta SL Carbon, Cables: (Pancerze i linki) , XTR Cassette: (Kaseta) Sram X.0, Chain: (Lancuch) Sram + Sram Powerlink, Crankset: (Korby) Shimano XTR, Disc Rotors: (Tarcze Hamulcowe) Magura przód 180mm, tył 160mm, Derlr (Front): (Przerzutka przednia) XTR FD-M970, Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Sram X.0, Fork: (Widelec) Fox RL 32, Frame: (Rama) GT Zaskar Carbon 2008 rozm. L, Grips: (Gripy) Ritchey WCS, Handlebar: (Kierownica) Ritchey WCS Carbon, Headset: (Stery) Ritchey WCS, Pedals: (Pedaly) Shimano XTR PD-M985, Seat: (Siodlo) Specialized Phenom 143, Seatpost: (Sztyca) Ritchey PRO Carbon 31.6/400mm, Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) no name, Shifters: (Manetki) Sram Trigger X.0, Skewers: (Zaciski kol) Mavic BX 601, Stem: (Mostek) Ritchey Pro Carbon 31.8/100mm, Tire (Front): (Opona przednia) Continental Race King 2.2 Tire (Rear:) (Opona tylna) Continental Race King 2.2 Tubes: (Detki) , schwalbe light Wheel Front: (Kolo przednie) Crossmax SLR Disc, Wheel Rear: (Kolo tylne) Crossmax SLR Disc, zdjęcie
Mod Team Franio Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2011 zdjęcie "Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp." Edit: Już działa. Rowerek konkretny.. bardzo ładna kolorystyka.
DC Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 to spoko, bo bez zdjęć to niema sensu nawet tematu zakładać mam nadzieje że się podoba rowerek...
nabial Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 ciekawe kiedy go zobacze w gliwicach jak dla mnie masz za wysoko siodelko...nie suwasz sie na boki?
DC Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 jestem długonogi muszę mieć wysoko siodełko, mam 183cm ale dobrze mi się jeździ tak mi się przynajmniej wydaje . A co do obejrzenia roweru to może będę teraz na masie w gliwicach sorry za OT
Mod Team Pixon Napisano 28 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2011 Piękny rower. Zdecydowanie moja kolorystyka fiu fiu marzenie
Gość JGa Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 chyba nowy nabytek bo jakoś ostatnio jeszcze widziałem go na alledrogo. Ta czerwień z pomarańczą średnio do siebie pasują ale tragedii nie ma i jest ok. Jestem bardzo ciekawy Twojej opinii nt. Race Kingów w wersji RS, miałes doczynienia z RK w wersji supersonic albo innymi gumami od continentala?
DC Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 zgadza się kupiłem go na allegro , praktycznie nowego od pana który jeździł nim tyle co wcale . A co do opon mam możliwość przetestować supersonica więc dam ci znać na priva...
ulvgar Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Gratulacje, chyba pierwszy carbonowy Zaskar na Forum Śliczny
kosa23 Napisano 29 Czerwca 2011 Napisano 29 Czerwca 2011 Bardzo ładny ze świetnym osprzętem, tylko pozazdrościć. P.s. Masz chyba zbyt wyprostowaną nogę przy tym wysunięciu sztycy, spróbuj lekko obniżyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.