ksawcio97 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam! Mam pytanie: Czy w każdym kupionym nowym rowerze jest zawsze blokada amortyzatora? Chodzi mi o przedni. A jak tak to jak można go zdjąć? Kupiłem niedawno Kross'a Grand Irbis i amortyzator jest twardy. Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nie ma w żadnym bo niby po co. A jak patrzę co to jest za amor to on nigdy nie będzie miękki, bo to tylko atrapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A po czym można poznać że to atrapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Na przykład po tym że to ma stery klasyczne na 1", po tym że nazwa kojarzy mi się na przykład z tym: a nie z amortyzatorem. No i nie wiem kto go produkuje. No i jeszcze najważniejsze, ze nie pracuje i jest pieruńsko twardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedzi A myślałem że rower z takiej firmy nie będzie mieć nic związane z atrapą Mam nadzieje że nic innego już mi nie wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Firma jest dobra, a że ty wziąleś pierwszy lepszy to już twój problem W tej cenie lepiej byłoby się rozglądnąć za jakąś używką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Bo to nie firma świadczy o rowerze tylko części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ciekawy argument, bo to przeciez firma decyduje co wlozyc do roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Powiem tylko tyle, że z produktami Krossa to on ma wspólnego najwyżej dystrybutora i sieć serwisów. Niby po co druga marka - Grand? Tylko po to, żeby nikt nie kojarzył marki Kross z takim, nie bójmy się tego słowa, badziewiem. A że sprzedawcy na Allegro wciskają, że to Kross z krwi i kości to już inna kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Kto pamięta ten pamięta. Grand kiedyś był linią kross'a zanim zrobili z niego markę córkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A no pamięta. Sam mam taki rower, teraz jeździ na nim siostra. Nie do zajechania. Ale polityka firmy jest jaka jest i Grand to tanie rowerki typowo pod markety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No ale na razie nie mogę na niego nic powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Sądząc po obrazku zamieszczonym przez djwiocha domyślam się, że jest tam widelec Bravo. O ile dobrze pamiętam to jest to produkt Zooma, więc nawet jeśli się ugina o te 2-3 cm to o żadnej amortyzacji z pewnością nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 No jest to produkt Zoom'a Bravo 375. No ugina się o te 2-3 cm. Ale na kamieniach się jakoś ugina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.