robertosc1 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam Na sam początek informacja do moderatora: znalazłem podobny wątek na ten temat ale jest on dość stary, więc proszę aby wątek nie był usunięty. Posiadam starszą kolarzówkę i chciałem zmienić w niej hamulce na nowe, lecz kupiłem wczoraj hamulce szosowe firmy SNG lecz okazały się za krótkie klocki nie dosięgają do obręczy. Gdzie mogę dostać dobre hamulce aby pasowały do tej szosówki??? wrzucajcie też jakieś linki do stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 może zrób zdjęcia starych hamulców ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o to zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Też miałem ten problem i kupiłem te -> http://allegro.pl/hamulce-szosowe-tektro-r-510a-334g-dual-pivot-i1678201637.html Hamują całkiem sprawnie, na pewno lepiej niż te stare. Jeżeli potrzebujesz jeszcze dłuższych to te -> http://allegro.pl/nowe-tektro-r-556-360-g-szosa-country-bike-wys-0-i1687868333.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a coś tańszego jest???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Nie ma. No chyba, że chcesz spowalniacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 sng tez robi długi zasieg (miałem kiedyś takowe) z tego co widziałem potrzebujesz bardzo długich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 A żeby dało się założyć krótsze to drugie felgi trzeba by było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nową ramę a nie drugie obręcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 a jak kupować ramę t z widelcem czy bez można??? czy lepiej aby to i to było??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 z widelcem tylko moze lepiej cały rower..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertosc1 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 też tak myślałem co to był by za interes no cóż na razie będę tak jeździł nie mam zbytnio kasy na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.