kulegowianka Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Zdravim vas, od razu mówię, że to mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Do rzeczy jednak, w te lato miałam jechać do Czech z kumplem, ale niestety koledze przytrafiła się kontuzja, więc cała wyprawa stanęła pod znakiem zapytania. Jako, że zdążyłam się już całkiem nieźle przygotować i co tu dużo mówić, nakręciłem się na ten wyjazd, to nie chcę rezygnować, ale jednocześnie obawiam się jechać sama. Dlatego też liczę na wsparcie współbraci cyklistów. Może jest ktoś chętny i zdecydowany? Przewidywany termin to 3 VII - 11 VII. Dzienny przebieg to skromne 50 - 60 km (nie mam zbyt imponującej kondycji) Długość trasy to ok 350 km Więcej informacji pod mejlem: karynamarlenakrutz@gmail.com Zachęcam, bardzo mi zależy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulegowianka Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Uwaga, wyprawa nieakatualna. Przepraszam za zamieszanie. Panie moderator, skasuj Pan temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.