Gość MIchał Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Witam mam taka sprawe dzisiaj ide zakupić rower, robie to z biegu bo troche sie napaliłem. Rower Folta za 1200zł Jest to rower MTB w nazwie ma VS2 ale dokładnej nazwy nie pamietam. I tu moje pytanie bo napaliłem sie na niego a bede jezdzik tyle co po miescie i czasami wycieczka szutrowa droga. Czy taki rower MTB nadaje sie do takiej jazdy czy nie ma sensu go kupować ?? Prosze o szybka odpowiedź
Schwefel Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Niestety forumowa wróżka jest na wakacjach. Jak już się dowiesz konkretnej nazwy to pytaj.
KenjiX1G Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Wynalazłem w sieci jakiegoś Folta, jeśli ma amortyzowany tył. to szkoda pieniędzy. MTB na szuter i głównie asfalt? - na da się, ale rower trekingowy byłby lepszy. Roweru na dłużej niż tydzień, nie kupuje się tak od ręki jak cytryny w warzywniaku. Przejrzyj od końca ten temat - http://www.forumrowerowe.org/topic/14497-1000zl-rower-mtb/
Pytanie
Gość MIchał
Witam mam taka sprawe dzisiaj ide zakupić rower, robie to z biegu bo troche sie napaliłem.
Rower Folta za 1200zł Jest to rower MTB w nazwie ma VS2 ale dokładnej nazwy nie pamietam.
I tu moje pytanie bo napaliłem sie na niego a bede jezdzik tyle co po miescie i czasami wycieczka szutrowa droga.
Czy taki rower MTB nadaje sie do takiej jazdy czy nie ma sensu go kupować ??
Prosze o szybka odpowiedź
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.