RooSha Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam, Planuję zakup hamulców hydraulicznych Avid Juicy 3. Proszę o opinie na temat tych hamulców. Oto przykładowa strona z hamulcami: http://allegro.pl/hamulce-hydrauliczne-avid-juicy-3-160-x-2-gratis-i1678819141.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Całkiem niezłe heble lecz słyszałem że czasem są z nimi problemy ale nie moge sobie przypomnieć o co chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mam i to nawet od tego samego sprzedawcy... W sumie heble w miare ok nie narzekam jakoś specjalnie na nie, na pewno dużo lepiej mi się nimi operuje niż hydraulika shimano deore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Szczerze mowiac posiadam w/w hamulce i jak za ta cene nie moge powiedziec zlego slowa. Maja swoje wady, ale sa proste i tanie w naprawie, przy czym dysponuja spora siłą, i sa dosc uniwersalne. Przeze mnie uzywane w fr, nawet daja rade, nawet powiedzialbym ze tak na 80% bo im troche brakuje do zupelnego idealu, jezeli regularnie serwisujesz i dbasz to posluza dlugi czas. Swoj przedni mam juz z 2 lata intensywnie jezdzony lato/zima, troche spuchł zacisk rdza, klamka traci kolor, ale poza zmiana klockow i 2 razy przeprowadzanym serwisem ( po 20zl kazdy) nie dolozylem nawet grosza. Z takich najczestrzych usterek, klamka lapie luzy, czasami skrzypi wiec trzeba smarowac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.