ksawcio97 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam! Jestem nowy na tym forum. Mam pytanie czy zrobiłem dobrze że kupiłem własnie ten model co w temacie? Jeżeli się z nim spotkaliście albo sami go macie możecie napisać parę komentarzy o nim. Chodzi mi o tego jakbyście nie wiedzieli: http://allegro.pl/kross-grand-irbis-osprzet-shimano-plus-gratis-i1670966508.html Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Po co sie pytasz po fakcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak tylko się już pytam. No ale co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja mysle ,ze troche za pozno na takie pytanie. Wsiadaj na rower , nawijaj kilometry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Zależy ile dałeś za niego i czy ewentualnie stać było Cię na coś lepszego. Jeśli to twój pierwszy"góral" to spoko na początek wystarczy,ale cięższego terenu,to raczej unikaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dałem za niego 500 zł. Na nic innego mnie nie było stać ponieważ mój budżet wynosił tylko i wyłącznie 500 zł. Dzięki za odpowiedzi. :thanks: Ale jestem bardzo ciekawy waszych opinii. Wiem że trochę za późno na takie pytania. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyq Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jeśli masz czas to mógbyś napisać krótką recenzje tego roweru. Chciałbym wiedzieć jak Ci się na nim jeździ z czystej ciekawości bo juz kiedyś na forum spotkałem się z tematami odnośnie podobnych rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 no wiesz na rowerze bardzo dobrze sie jezdzi . Amorki troche twarde ale jak namazalem to chodzily pięknie(chociaż to zoom'y). Polecam bardzo. Za taka cene to rower ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.