Levy Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam. Zamierzam kupić sobie na chłodniejsze poranki i noce rękawki oraz nogawki kolarskie... Jestem już (chyba) zdecydowany na konkretne modele (rękawki Adidas ClimaWarm i nogawki Rogelli Thermo Light), jednak mam problem z rozmiarówką, której jako takiej nie mogę nigdzie znaleźć, a ów zestawik zamawiał będę przez Internet, więc nie będę miał okazji by to poprzymierzać, a nie chciał bym też robić sobie problemów i odsyłaniem ich jeżeli byłyby za małe/duże. Jako, że nie wiem na jakie obwody zwracać uwagę wypiszę wszystkie możliwe: RĘKA (w najgrubszych miejscach) biceps: 30 - 38 cm przedramię: 29 cm nadgarstek: 17 cm NOGA (w najgrubszych miejscach) udo: 50 - 63 cm łydka: 25 - 45 cm byłbym wdzięczny za pomoc, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarek Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Zapytaj mejlem, jaką mają szerokość z każdej strony i jaka długość dla rozmiaru jaki nosisz normalnie, i będziesz wiedział czy za duże czy za małe. Nie powinni robić problemów z odpowiedzią. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.