Harru Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Siemano Pewnie to zły dział i ogółem "niedobrze" Ale poszukuje osoby która wymieniła/pokazała jak wymienic w przednim amortyzatorze Olej. Mam dość stary, i badziewny amor ( Duro DJ) ktory w dodatku chyba cieknie i ma popsute prawie wszystko co pewnie mieć może w środku(i na zewnątrz) więc sam boje sie to w ogóle otwierac i cokolwiek z tym robić,a jeszcze gorzej ze ten olej nie był wymieniany dość długo, więc juz jest pewno w granulkach . z tego co widziałem troche osób do takich robótek jest tu chętnych. . Warszawa -Bemowo. Pozdrawiam ^ ^
Mod Team bikergonia Napisano 7 Lipca 2011 Mod Team Napisano 7 Lipca 2011 Najlepiej byłoby żebyś poszedł z nim do serwisu - najpewniej będą uszczelki (oby tylko) do wymiany. Co do kosztów to mogą przewyższyc wartośc amora więc poszukaj może jakiejś używki.
naughtyjurand Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Ze starym sprzętem jest taki problem, że jak się do niego dotkniesz to jest spora szansa że nie da się go już poskładać do kupy. Kosz i zakup nowego. Osobiście, z chęcią bym go rozkręcił i zobaczył czy jest dla niego jeszcze nadzieja, ale to tylko jeśli pogodzisz się z faktem że może już z tego nie wyjść cało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.