elhm Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dysponuję wolnym czasem do 18 lipca i chciałem go wykorzystać na jakąś ciekawą wyprawę rowerową. Plany były różne, większość upadła, został jeden - Chorwacja. Wyprawę widzę po krótce tak: Wyjazd około 29-30 czerwca autokarem z Krakowa do Budapesztu (koszt ok. 145zł w obie strony - Eurolines). Potem z Budapesztu możliwie najkrótszą drogą na Chorwację w kierunku wybrzeża. Ten odcinek (500km) chciałbym pokonać w miarę żwawym tempem, żeby jak najwięcej czasu zostało na eksplorowanie Chorwacji. Plan (bardzo luźny) jest taki, żeby pojechać na południe kraju wyspami a wrócić wybrzeżem lub odwrotnie, wszystko do ustalenia. Nie chcę robić dokładnego planu wycieczki, bo sam się wyklaruje w trakcie. Ważne tylko, żeby wrócić do kraju ok. 17-18 lipca. Spanie w namiotach (kempingi, na dziko, jak się uda). Póki co, jestem jedynym uczestnikiem wycieczki. Jeśli ktoś jest chętny, czuje się na siłach i da radę zorganizować się w 2 dni na wyjazd, to proszę o kontakt. Najlepiej telefonicznie lub GG (rzadko teraz jestem przy komputerze). GG: 102594 tel. sześć zero dwa siedem siedem cztery zero osiem cztery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tu całą zimę trwała dyskusja o wyprawie do Chorwacji. : http://www.forumrowerowe.org/topic/75641-wyprawa-072011-chorwacja/ A czy skończy się tylko na ambitnych planach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.