MirekH81 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam. Już niebawem odbędzie się kolejna edycja z cyklu Powerade Suzuki MTB Marathon tym razem w Ustroniu. Wybiera się ktoś z was? Objeżdżał już może ktoś wstępną trasę. Ja jako amator wybiorę prawdopodobnie dystans mini, ale jeszcze zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja standardowo Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ja sie zastanawiam czy nie zrobic w sobote petli beskidzkiej i nie poprawic ustroniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Kolega się wykruszył i mamy 1 wolne miejsce/rower w samochodzie do Ustronia. Wyjazd w piątek w nocy z 3miasta. Chętnych proszę o kontakt na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Napisz na www.mtbforum.pl tam szybciej jakiegoś kompana znajdziecie. Dozobaczenia w niedziele na trasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.