silvah Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Obecnie jeżdżę na lekko przerobionym hexagonie v3. Chciałbym sobie złożyć 2 rower na lepszym osprzęcie i tak się zastanawiam nad ramą: taka od levela a2 rożni się czymkolwiek od tego hexagona, który niby tez jest na alu 6061? Rower będzie takim szosowym mtb: dużo asfaltów i trochę terenu ale bez jakichś mega szaleństw. Chciałbym tam generalnie wrzucić cały napęd klasy deore/xt i jakiś przyzwoity amor. Tylko co z tą rama? Taka od a2 jest w czymkolwiek lepsza od hexagonowej?
ulvgar Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 Jak masz zamiar jeździć po szosie, a w terenie bez szaleństw to po co Ci amor? Kup sztywny Mosso i będziesz miał minimum kilogram mniej, choć ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad widelcem carbonowym.
silvah Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Napisano 27 Czerwca 2011 Jak masz zamiar jeździć po szosie, a w terenie bez szaleństw to po co Ci amor? Kup sztywny Mosso i będziesz miał minimum kilogram mniej, choć ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad widelcem carbonowym. Jezeli chodzi o uzywanie slownika to nie robie bledow, po prostu nie uzywam polskich znakow i nie jestem w tym odosobniony. Gdybys byl troche starszy(czyt. gdybys mial internet troche dluzej to nie mialbys z tym problemu)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.