Skocz do zawartości

[rama] Kross Level a2 a Hexagon v3

silvah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obecnie jeżdżę na lekko przerobionym hexagonie v3. Chciałbym sobie złożyć 2 rower na lepszym osprzęcie i tak się zastanawiam nad ramą: taka od levela a2 rożni się czymkolwiek od tego hexagona, który niby tez jest na alu 6061?

Rower będzie takim szosowym mtb: dużo asfaltów i trochę terenu ale bez jakichś mega szaleństw. Chciałbym tam generalnie wrzucić cały napęd klasy deore/xt i jakiś przyzwoity amor. Tylko co z tą rama? Taka od a2 jest w czymkolwiek lepsza od hexagonowej?

Napisano

Jak masz zamiar jeździć po szosie, a w terenie bez szaleństw to po co Ci amor? Kup sztywny Mosso i będziesz miał minimum kilogram mniej, choć ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad widelcem carbonowym.

Napisano

Jak masz zamiar jeździć po szosie, a w terenie bez szaleństw to po co Ci amor? Kup sztywny Mosso i będziesz miał minimum kilogram mniej, choć ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad widelcem carbonowym.

Jezeli chodzi o uzywanie slownika to nie robie bledow, po prostu nie uzywam polskich znakow i nie jestem w tym odosobniony. Gdybys byl troche starszy(czyt. gdybys mial internet troche dluzej to nie mialbys z tym problemu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...