ZanSijan Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam, Kilka gorzkich słów na temat serwisu rowerowego przy sklepie w Chorzowie na Rynku. Sklep jest sygnowany jako Dobre Sklepy Rowerowe o ile się nie mylę. Rower został oddany z trzaskami podczas jazdy: prawdopodobnie suport albo tylnia piasta. Jedyny problem to taki, że rowerek zwykły(co już bardzo rozśmieszyło Pana), wkład suportu nie w postaci pakietu a zwykłej osi starego typu. Piasta na stalowej ośce. Dwa dni próbowali wycenić koszt naprawy - nic z tego. Następnie 80zł koszt przeglądu i dopiero wtedy 'mechanik' będzie w stanie coś więcej powiedzeić. Z rowerem była dziewczyna, może dlatego była w ten sposób potraktowana. Cóż tu dużo mówić prawdopodobnie na stanowisku mechanika w sklepie pracuje tzn. 'Pan wymieniacz', co to o mechanice rowerowej czytał w folderach reklamowych. Być może to wyjątek, być może serwis nie jest zły, najbardziej mnie irytuje takie traktowanie 'normalnych' klientów bez XT'ków i widelców RockShox'a. Aż mam ochotę iść tam i powiedzeić, żeby bez ParkToola się nie ważył ani jednej śrubki rozkręcić w moim Pozdrawiam Łukasz Żeby nie było tak czarno. Polecam Extreme bike. Sklep mieście się w Siemianowicach Śląskich w pobliżu wieży telewizyjnej. Obsługa miła, bardzo szybko. Tak na pierwszy rzut oka widać, że pracują tam goście z pasją Osobiście nie korzystałem z poważnych usług serwisowych (mam na myśli jakieś gwintowania, serwis amorka), wszytko inne do tej pory pierwsza klasa. Kolega składał u nich cały rower i mówił, że wszytko OK. Polecam Jeszcze jeden. Twomark Ten chyba zna każdy. Chorzów ul. Gałeczki. Duży sklep nie tylko powierzchniowo. Robią u siebie chyba wszystko. Jeden rower u nich kupiłem, potem ciągle u nich był serwisowany. Zawsze wychodziłem zadowolny mimo, że nie kupowałem rzeczy za 10k a taki sprzęt też tam mają. Pewnie znajdą się tańsze sklepy. Tutaj się płaci trochę za renomę. Jak jest duży ruch to na rower trochę się czeka. Ogólnie wiesz za co płacisz. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.