kubzys Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Znalazłem fajnego powietrznego Raidona RL z piwotami LINK, tylko jest on z rocznika 2008. i tu pytanie: czy 2008 jest gorszy/lepszy niż 2009/10/11 ? Bo amor musi być z piwotami a to jest jedna z tańszych propozycji z piwotami, bo reszta na allegro jest tylko pod tarcze. I drugie pytanie: Jak wygląda końcówka do pompowania od Raidona? Bo nie wiem czy będę musiał zakupić pompkę czy może obejdzie się ze zwykłą pompką tylko z odpowiednią końcówką? Jak ktoś ma to prosiłbym o fotkę końcówki. Z góry dzięki i pozdRower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrvich Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Gdzie tu widzisz piwoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 W opisie aukcji: "Kolor : Czarny bez pivotów, biały z pivotami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Roczniki 2008 i 2009 nie różnią się niczym. W 2010 zmienił się tłumik, ma już regulację tłumienia powrotu (wcześniej tylko w wersji sprężynowej). W 2011 zmieniło się pokrycie górnych goleni. I to właśnie nad tym rocznikiem warto się zatrzymać. Końcówka to zwykły Schrader, ale nie napompujesz widelca pompką, której używasz do dętek. Po prostu się nie da. 30zł drożej masz 2011 LOD: Allegro Jeżeli nie zależy Ci na manetce (taka wersja kosztuje ponad 500zł) to naprawdę dobra propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Fenthin, dzięki. Nad tym amorkiem który podałeś też myślałem i wezmę go. A co do pompki to ja oprócz takiej zwykłej do dętek mam też taką inną z wymiennymi końcówkami i chyba mam właśnie taką końcówkę. Ale i tak wcześniej czy później sobie pompkę kupię. Temat do zamknięcia, chyba że ktoś zna jeszcze jakieś różnice w rocznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.