mati11212 Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Witam.Na rowerze jeżdżę w dh i dircie.To jest mój rower : Co byście w nim zmienili żeby był dobry?
Wafel Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Na pewno amortyzator (Zoom) i koła (Kands)... Ciężko cokolwiek powiedzieć bez dokładnej specyfikacji.
qrvich Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Co za profanacja Dragstara tym zoomem i kołami... I to jeszcze w najlepszym roczniku i (obok starego czarnego) malowaniu... Uśmiałem się jak przeczytałem że używasz tego Zooma w dh i dircie Generalnie, oprócz ramy wygląda na to, że do zmiany jest dosłownie wszystko. Podaj DOKŁADNĄ specyfikację z uwzględnieniem każdej pojedynczej części.
Bombell Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Tak jak wyżej. Jedynie rama spełnia tu jako tako jakiś minimalny próg bezpieczeństwa. Choć biorąc pod uwagę jej wiek, 2004 rok i to, że na pewno nie jesteś jej pierwszym właścicielem to i ona nadawała by się do zmiany na coś nowszego.
brt0555 Napisano 26 Czerwca 2011 Napisano 26 Czerwca 2011 Na poczatek zmienilbym amor, kiere, potem kola, wywalil przerzutke.
Mod Team Pixon Napisano 26 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2011 Może zacznij od wymiany części, które już się zużyły, lub których stan jest na tyle kiepski że niebawem wyzioną ducha...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.