papaj42 Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jak w temacie. Dysponuję jedynie 200 zł, kupiłem sobie Krossa Level A2 2010, niestety ma zamontowane Tektro 836AL, V-brake, uda mi się za tą cenę kupić jakieś dobre tarczówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 A jakie masz piasty ? Mają mocowanie do tarczy ? Za 200zł będzie ciężko coś kupić. Na twoim miejscu zostawiłbym tak jak jest teraz , lub ewentualnie zainwestował w dobry zestaw v-brakeów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Zakładasz BB7 i masz mega kotwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 200zł za jeden to tak. Ale ja zrozumiałem że autor ma zamiar kupić komplet za 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Nic nie kupisz za tą cenę. Poza tym jeśli piszesz, że masz V'ki dolicz sobie koszt: piasty, szprychy, zaplot +centrowanie kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Nowych wartych uwagi nie kupisz. Zostają używane BB5 lub mocno używane BB7 Pytanie podstawowe - masz w ogóle piasty z mocowaniem do tarcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jak w temacie. Dysponuję jedynie 200 zł, kupiłem sobie Krossa Level A2 2010, niestety ma zamontowane Tektro 836AL, V-brake, uda mi się za tą cenę kupić jakieś dobre tarczówki? jak chesz to gdzieś leża u mnie używane gianty mph jesli jestes zainteresowany to pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.