SzouMastGouOn Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Witam Sprzedawca w sklepie KROSS powiedział mi że ten rower będzie na mnie dobry , ja się spytałem do jakiego typu jazdy jest stworzony to on mi odpowiedział że uniwersalny... jednak opinia stronki jest inna... http://kross.pl/rower/90-HEXAGON_V3.html Pytanie czy ktoś ma takiego lowelka i wie czy nadaje on się także do jeżdżenia po asfalcie? Po czym to można poczuć oprócz jazdy testowej? Dodam że właśnie zależy mi na uniwersalu, i takiego nadal szukam.
Mod Team sznib Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 25 Czerwca 2011 Zależy co rozumiesz przez "uniwersalny". Jeśli ma to być rower do jazdy w mieście i w lajtowym terenie to wystarczy w tym Krossie wymienić opony na semislicki i będzie. Na seryjnych oczywiście też da się jeździć, ale jako że są przeznaczone do jazdy w terenie na asfalcie będą większe opory toczenia niż w przypadku semislicków.
SzouMastGouOn Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Napisano 25 Czerwca 2011 uniwersalny jako i żeby dobry był zarówno na dołkowaty teren jak i asfalt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.