speq Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Witam, chodzi mi o tą ramę http://allegro.pl/rama-rowerowa-giant-xtc-19-m-z-osprzetem-i1678047918.html Pomierzyłem swoją obecną ramę, ten XTC jest prawie 30 mm dłuższy, ale rura podsiodłowa jest generalnie tej samej wysokości. Sprzedający też jest z Poznania więc pewnie mógłbym ramę dokładnie oglądnąć przed zakupem. Jest sens, zakładając, że rama jest w bdb stanie, bawić się w taki rocznik? Pzdr
marky5 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Jeśli twoja rama jest o 30mm krótsza,to musi to być jakiś bardzo mały rozmiar.Ta rama Giant to rozmiar 19 czyli do wzrostu tak mniej więcej 175-185 cm.Oczywiście należało by wziąć pod uwagę długość nogi do krocza aby mieć te przynajmniej 5-8 centymetrów przekroku nad górną rórą. Rama jest bardzo porządna,niezniszczona do tego stery Token Kudos-Z,przerzutka przednia Shimano Deore XT,pancerze Nokon Waga też nie najgorsza.
speq Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Napisano 25 Czerwca 2011 Obecnie mam idiotyczną Birie, która nijak się ma do współczesnych ram 440 mm rura podsiodłowa, 560 mm górna rura. Do tego nie lubi się z moim amortyzatorem - Bomber MX Comp Air 105. Ten XTC z tego co pamiętam przyjmie go bez problemu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.