Skocz do zawartości

[rama] Giant XTC 2004 (chyba)

speq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chodzi mi o tą ramę http://allegro.pl/rama-rowerowa-giant-xtc-19-m-z-osprzetem-i1678047918.html

Pomierzyłem swoją obecną ramę, ten XTC jest prawie 30 mm dłuższy, ale rura podsiodłowa jest generalnie tej samej wysokości. Sprzedający też jest z Poznania więc pewnie mógłbym ramę dokładnie oglądnąć przed zakupem.

Jest sens, zakładając, że rama jest w bdb stanie, bawić się w taki rocznik?

Pzdr

Napisano

Jeśli twoja rama jest o 30mm krótsza,to musi to być jakiś bardzo mały rozmiar.Ta rama Giant to rozmiar 19 czyli do wzrostu tak mniej więcej 175-185 cm.Oczywiście należało by wziąć pod uwagę długość nogi do krocza aby mieć te przynajmniej 5-8 centymetrów przekroku nad górną rórą.

Rama jest bardzo porządna,niezniszczona do tego stery Token Kudos-Z,przerzutka przednia Shimano Deore XT,pancerze Nokon :whistling: Waga też nie najgorsza. B)

Napisano

Obecnie mam idiotyczną Birie, która nijak się ma do współczesnych ram ;) 440 mm rura podsiodłowa, 560 mm górna rura. Do tego nie lubi się z moim amortyzatorem - Bomber MX Comp Air 105. Ten XTC z tego co pamiętam przyjmie go bez problemu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...