Humanista Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Przymierzam się do skompletowania ciucha z prawdziwego zdarzenia i wpadłem na taki oto zestaw -> LINK<-. Doradzicie coś na temat zastosowanych tam technologii, ew. wygody i jakości wykonania? Szkoda wywalić 370 zł na jakiś sh*t. Ewentualnie wezmę koszulkę i bluzę, a spodenki złapię na innej aukcji, jeśli polecicie coś godnego uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestplayer Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Poprzeglądaj sobie te aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9360817 . Wygląda na to, że obaj sprzedawcy zaopatrują sie w ciuchy w tej samej firmie znajdującej się w Łodzi, ale na aukcjach które Ci wysłałem wygląda na to jest troche taniej. Ogólnie to ta firma w Łodzi o której wspomniałem produkuje fajne ciuszki, pampers się nie ugniata, jest porządnie wykonany, podobnie jak inne rzeczy. Od roku jeżdże regularnie w ciuchach tej firmy i jestem mega zadowolony. Jeśli chcesz kupić taniej (prosto od tej firmy co już mówiłem), napisz na bestplayer@go2.pl albo gg 3143644 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Humanista Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 I jeszcze pytanie techniczne: czy bluzę zakładacie na koszulkę, czy też zamiast? Oczywiście dobrze jest mieć coś blisko przy ciele, ale jest kwestia ewentualnego rozmiaru bluzy. Czy dobierając bluzę w tym samym rozmiarze, co koszulkę, nie będzie problemu z założeniem jednego na drugie? Czy może trzeba brać trochę większą bluzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshi Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 rzeczy podane w linku bestplayera prawdopodobnie pochodza z firmy Top Print z Lodzi, ul. Obywatelska 115 http://www.topprint.com.pl/oferta.html . zamawiajac u nich mozna miec to samo za 20-30 zl taniej. sam zastanawiam sie nad kompletem od nich. ( nie wiem czy nie min. zamowienie to 10 szt. z jednego asortymentu... no ale moze znajdzie sie kilka chetnych osob na komplety ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestplayer Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 zgadza się, co prawda ciężko jest sie z nimi skontaktować przez maila, ale przez telefon już lepiej. Przykładowo na allegro komplet koszulka + spodenki kosztuje 150zł, u nich 90zł. I niekoniecznie jest wymagane min. 10 sztuk, kilka dni temu zamówiłem tylko jeden komplet ciuszków. Najlepiej skontaktować się z nimi odnośnie dostępności wzoru i rozmiaru telefonicznie, a poprzez maila złożyć zamówienie. Co do rozmiaru bluzy - ja bym brał ten sam rozmiar co reszta rzeczy, zresztą możesz zobaczyć dokładne rozmiarówki tych rzeczy na aukcjach i sam zadecydować czy nie lepiej będzie wziąc bluze o rozmiar większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.