Skocz do zawartości

[zestaw] Aquila - prośba o opinie

Humanista

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do skompletowania ciucha z prawdziwego zdarzenia i wpadłem na taki oto zestaw -> LINK<-. Doradzicie coś na temat zastosowanych tam technologii, ew. wygody i jakości wykonania? Szkoda wywalić 370 zł na jakiś sh*t.

Ewentualnie wezmę koszulkę i bluzę, a spodenki złapię na innej aukcji, jeśli polecicie coś godnego uwagi.

Poprzeglądaj sobie te aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9360817 . Wygląda na to, że obaj sprzedawcy zaopatrują sie w ciuchy w tej samej firmie znajdującej się w Łodzi, ale na aukcjach które Ci wysłałem wygląda na to jest troche taniej. Ogólnie to ta firma w Łodzi o której wspomniałem produkuje fajne ciuszki, pampers się nie ugniata, jest porządnie wykonany, podobnie jak inne rzeczy. Od roku jeżdże regularnie w ciuchach tej firmy i jestem mega zadowolony. Jeśli chcesz kupić taniej (prosto od tej firmy co już mówiłem), napisz na bestplayer@go2.pl albo gg 3143644

I jeszcze pytanie techniczne: czy bluzę zakładacie na koszulkę, czy też zamiast? Oczywiście dobrze jest mieć coś blisko przy ciele, ale jest kwestia ewentualnego rozmiaru bluzy. Czy dobierając bluzę w tym samym rozmiarze, co koszulkę, nie będzie problemu z założeniem jednego na drugie? Czy może trzeba brać trochę większą bluzę?

rzeczy podane w linku bestplayera prawdopodobnie pochodza z firmy Top Print z Lodzi, ul. Obywatelska 115 http://www.topprint.com.pl/oferta.html . zamawiajac u nich mozna miec to samo za 20-30 zl taniej. sam zastanawiam sie nad kompletem od nich. ( nie wiem czy nie min. zamowienie to 10 szt. z jednego asortymentu... no ale moze znajdzie sie kilka chetnych osob na komplety ).

zgadza się, co prawda ciężko jest sie z nimi skontaktować przez maila, ale przez telefon już lepiej. Przykładowo na allegro komplet koszulka + spodenki kosztuje 150zł, u nich 90zł. I niekoniecznie jest wymagane min. 10 sztuk, kilka dni temu zamówiłem tylko jeden komplet ciuszków. Najlepiej skontaktować się z nimi odnośnie dostępności wzoru i rozmiaru telefonicznie, a poprzez maila złożyć zamówienie.

Co do rozmiaru bluzy - ja bym brał ten sam rozmiar co reszta rzeczy, zresztą możesz zobaczyć dokładne rozmiarówki tych rzeczy na aukcjach i sam zadecydować czy nie lepiej będzie wziąc bluze o rozmiar większą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...