Skocz do zawartości

[Rama] Mbike 0.5 za 199 zł. Warto?

rudek102

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,jak wyżej zapytuję o tą ramę. Kiedyś polowałem na cały rower Mbike Renegade 0.5 za 1799,lecz nic z tego nie wyszło. Czy zakup tej ramy i złożenie roweru o dobrych podzespołach będzie dużo tańszy (komplet do 1500 zł?)

Pozdrawiam, widzę że na aukcji już 18 osób kupiło, chyba coś w tym jest.

Napisano

Wg mnie warto kupić ramę. Ale 1500 zł na złożenie rowere to mało. Lepiej kupić "gotowca".

Podaj linka do aukcji jak możesz.

Sent from my Milestone

Napisano

Nie wiem ile razy, ale sporo podawałem już ten link jako przykład świetnie złożonego roweru za małe pieniądze. Trzeba się liczyć z tym, że trzeba kupować niektóre części używane i poświęcić sporo czasu, ale jak widać można złożyć zawalisty rower za rozsądne pieniądze ;)

Napisano

Rame warto, wiele osob sprzedaje uzywane rzeczy praktycznie jak nowe- czesto od razu rowery maja zmieniany osprzet, wystarczy poszukac. Poza tym uzywane czesci czesto, gesto pochodza od zadbanych rowerkow i naprawdę jak ktos ma pojecie i czas zeby zrobic rozpiske i poszukac ofert, to mozna zlozyc fajny rower na nowej ramie i uzywanym napedzie itp. Sam bym tak zrobil ale brak doswiadczenia i mozliwosci doprowadzil do kupna nowki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...