klej Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Wybieram się dzisiaj na zakupy i nie chciałbym kupić jakiegoś dziada który mi się rozciągnie po parunastu kilometrach.Potrzebuje kupić łańcucha do roweru Giant X-sport3 kaseta 9 jaki będzie najlepszy ?? A i przy okazji jest jakiś domowy sposób żeby sprawdzić naciąg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Taki może ,mają w promocji: http://www.cyklotur.com/x_C_Sz2__T_lancuch-cn-hg73_ICNHG73114I-SHIMANO.html?PT=53182202&PZTA=8&HNT=T&PD=53010547&WSZDZ=T A przebieg napędu nie jest zbyt duży na wymianę samego łańcucha? Może kaseta nie zaakceptować nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klej Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 No prawdopodobnie kasetę też będę musiał wymienić zrobiłem na niej jakieś 3800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 to tak apropo kół rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klej Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 O jakie koła ci chodzi? bo nie bardzo rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 to tak apropo kół rowerowych Faktycznie, jak kulą w płot. No chyba że nie ogarniam prywatnych wycieczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTHT Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Faktycznie, jak kulą w płot. No chyba że nie ogarniam prywatnych wycieczek. To sprawdź podforum w jakim jest ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Fakt. Wal po kolanach do modów o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz24 Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 3500 dla kasety to mało dla łańcucha od cholery. Ja jestem zwolennikiem teorii, jaki napęd taki łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 30 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Przeniosłem temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Skoro ma być do Gianta, to może...http://sklep.ottlik.pl/popup_image.php?pID=751 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klej Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A i przy okazji jest jakiś domowy sposób żeby sprawdzić naciąg?? Gdzieś na forum wyczytałem że można sprawdzić naciąg prostym testem wystarczy zmierzyć 10 ogniw i powinno być 127mil czy ktoś to potwierdzi?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Na forum i w wielu innych miejscach, np: http://pl.wikipedia.org/wiki/Łańcuch_rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.