swiesiul Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witajcie. Składam kolarkę i potrzebuję małej porady dotyczącej kół. Mianowicie nie bardzo wiem czym się kierować przy wybieraniu. Mój budżet jest bardzo okrojony, więc w grę wchodzą używane. Chodzi mi o jakieś nazwy firm, na co zwracać uwagę przy zakupie itd. Za pomoc dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Popularne marki kół gotowych to shimano, mavic. Przy wyborze używek koniecznie warto zwrócić uwagę na stopień zużycia obręczy, lekkość pracy łożysk, "prostotę" kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiesiul Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Może kupić oddzielnie obręcze, szprychy i opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 No i piasty , wyjdzie na pewno drożej no i jeszcze zaplatanie to już można powiedzieć że cię wyjdzie 2 x ceny, kompletnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.