Marszall Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 WITAM czas zakupić sobie tarcze jako że w drodze nowe koło które jest pod tarcze a ja mam V- Brake chce sobie z tyłu zrobić konwersje na tarczówki mam hamulce TEKTRO QUARTZ. chcę kupić http://allegro.pl/zacisk-hamulca-shimano-br-m416-srebrny-i1672417697.html moje pytania: -czy klamki które aktualnie mam w V'kach będą dobre do tego zacisku ? wiem że musze kupić linkę z pancerzem. -czy będzie pasować do ramy author agang p.m. ? -jak rozumiem to zacisk do tarcz 160mm ? -czy coś będzie jeszcze potrzebne do montażu ? Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 1. Klamki będą pasować te co masz. 2. Będzie pasowa bo mam taką samą ramkę 3. Zacisk pasuje pod każdy rozmiar tarczy, a z tym adapterem co jest w komplecie będzie pasował właśnie pod 160 mm, tylko oczywiście musisz napisać ze chcesz tył, jeśli zakładasz na tył. 4. Tylko podstawowa wiedza ale to już pewnie masz jak kupujesz tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marszall Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.