babajaro Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 10,4 full xtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Łał, magia trzech liter? Coś poza tym? My tu biedne żuczki, dla większości takie skróty to czarna magia... A tak okiem początkującego fotografa patrząc: zdjęcie FATALNEJ jakości. Rozedrgane jakieś, pewnie z emocji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Full XTR, full Ritchey WCS Carbon.... nuda. NEXT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Wg mnie wstawiłeś to na forum tylko po to aby powiedzieć ,,mam xtra, wsca i ramę z karbonu,,Ten rower może być obiektem marzeń, ,ale dla ciebie jest tylko narzędziem szpanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Czemu jest taki tragicznie ciężki?.... Przecie to obciach wejść z takim worem ziemniaków na wagę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 On to robi specjalnie. Konfliktuje, a potem wypunktuje Was z łatwością Czekam na cięte riposty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Hm, znasz naszego bohatera? Tak ciężki rower na iksteerozie trza mieć na gąsiennicach, bo się będzie w błocie zapadał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Nie znam chopa. Ale widac, że się zna na sprzęcie. Memory...5... Siara i wszystko jasne. Do tego zagrywki psychologiczne wymownym milczeniem. Jakiś zachodni gracz? Chyba chcą przejąc forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Zna się na efekcie jaki wywoływał... 10 lat temu Noo i w Pewnych Kręgach. Wg mnie STANOWCZO brak złotych dodatków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 W sumie Yumeye można wrzucic. Obowiązkowo złoty alligator i można by sprayem akcenty na ramę. Na odpust śmiało można na młynku poleciec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Weźcie nie jeździjcie po nim, może też nie ma na czym jeździć, bo to zdjęcie znalazł gdzieś na google grafika? Nuuuuuuda -> NEXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jaka jazda? To rower domowy, ładnie komponuje się z otoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Udomowiony rower plastikowy, zwyczajowo ma swój stołek z poduszkami na których smacznie stacjonuje, niechętnie wyjeżdża poza granice swojego garażu/pokoju, lubi snobistyczne dodatki oraz blask węglowych splotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 On mnie tak zmanipulował, że nie mogę się uspokoic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Skoro to zdjęcie z google grafika to czemu tak beznadziejne jakościowo? Przecież tam materiału poglądowego mnóóóóóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 To tak dla niepoznaki, cobyśmy się nie pokapowali.... Ciii, udawajmy zachwyconych, może się nie zorientuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jesteście u Admina, za ten spam... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Sam się przyczyniłeś do spamu, nie krzycz teraz na nas! Bo rozjedziemy Cię węglowym czołgiem na iksteerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Z Waszych postów wylewa się zajadłość ,zawiść i zazdrość. Przemawia przez Was zaściankowość i małostkowość. Wszyscy pójdziecie do piekła !!!!!! Yyyy... A o czym jest ten temat wogóle? Aaaa, o rowerze... To sorki Tak poważnie- stare chłopy ,a zachowujecie się jak dzieci. Kupił,poskładał, pokazał bo chciał- a że spodziewanego efektu to nie przyniosło... Następnym razem ( jeśli takowy będzie) Autor być może zaprezentuje rower jak należy. W jednym się zgodzę- w tym rowerze nie ma nic ,co by powaliło lub przynajmniej zaciekawiło- nie znaczy to jednak ,ze trzeba od razu Autora zmieszać z błotem. P.S. Złośliwie dodam ,ze to nie jest Full XTR- piasty są DT Swiss- cóż za profanacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Ja od dawna wiem że moje miejsce jest w piekle - powiększenie puli przewinień nic już nie zmieni w tej sytuacji, więc jest mi wszystko jedno. A co do opisu to chyba nie profanacja, tylko niedopatrzenie: powinno być prawie full xtr i dt. Chyba w hierarchii manii posiadania znaczek dt jest wyżej niż Trzy Święte Litery?... Przynajmniej na moim ołtarzu Rowerowych Wartości pudełko po szprychach dt leży wyżej niż pudełko po przerzutce xtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Miałem na myśli profanację DT. Tobo- jakbyś był wcześniej na dole ( oczywiscie nie życzę Ci tego) to zaklep mi miejsce z dobrym widokiem na góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Jakoś tak mimo zganienia za starochłopską zawiść czekam na ripostę autora. Chyba że to był atak jednorazowy, a że prezentacja nie spotkała się ze zrozumieniem to tylko na takowym się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Zachęcając, na cześć autora http://www.youtube.com/watch?v=JEYO4Z-pEUw&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 10 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Panowie a dalszą część dyskusji przenosimy na tematy stricte techniczne o tym cudzie. Może autor by się pochwalił jak się jeździ na tym rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Autor nic nie powie. Pomijając aspekt braku szacunku i uwielbienia dla jego dzieła, jakie zostały w tym temacie wyrażone (ja bym sie w takiej sytuacji zwyczajnie ten teges obraził), nie powie nic bo nie jest w stanie. Pędząc z zawrotną prędkością, uzyskaną dzięki niepospolicie fantastycznej masie wehikułu, nałykał sie powietrza które odebrało mu głos. Dobra, ja też czekam. Choć wiem że się nie doczekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.