Skocz do zawartości

[rower]Simplon gravity by babajaro

babajaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Z Waszych postów wylewa się zajadłość ,zawiść i zazdrość. Przemawia przez Was zaściankowość i małostkowość. Wszyscy pójdziecie do piekła !!!!!!

Yyyy... A o czym jest ten temat wogóle? Aaaa, o rowerze... To sorki

Tak poważnie- stare chłopy ,a zachowujecie się jak dzieci.

Kupił,poskładał, pokazał bo chciał- a że spodziewanego efektu to nie przyniosło... Następnym razem ( jeśli takowy będzie) Autor być może zaprezentuje rower jak należy.

W jednym się zgodzę- w tym rowerze nie ma nic ,co by powaliło lub przynajmniej zaciekawiło- nie znaczy to jednak ,ze trzeba od razu Autora zmieszać z błotem.

P.S.

Złośliwie dodam ,ze to nie jest Full XTR- piasty są DT Swiss- cóż za profanacja.

Ja od dawna wiem że moje miejsce jest w piekle - powiększenie puli przewinień nic już nie zmieni w tej sytuacji, więc jest mi wszystko jedno. :)

A co do opisu to chyba nie profanacja, tylko niedopatrzenie: powinno być prawie full xtr i dt. Chyba w hierarchii manii posiadania znaczek dt jest wyżej niż Trzy Święte Litery?... Przynajmniej na moim ołtarzu Rowerowych Wartości pudełko po szprychach dt leży wyżej niż pudełko po przerzutce xtr :)

• 2 tygodnie później...

Autor nic nie powie.

Pomijając aspekt braku szacunku i uwielbienia dla jego dzieła, jakie zostały w tym temacie wyrażone (ja bym sie w takiej sytuacji zwyczajnie ten teges obraził), nie powie nic bo nie jest w stanie. Pędząc z zawrotną prędkością, uzyskaną dzięki niepospolicie fantastycznej masie wehikułu, nałykał sie powietrza które odebrało mu głos.

Dobra, ja też czekam.

Choć wiem że się nie doczekam... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...