SzouMastGouOn Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Słyszałem że jest Uniwersalny czyli taki,jaki potrzebuję.... Jednak nie wiem czy nie będzie na mnie za duży.... wzrost mój to ok. 145 cm a tam są 26 calówki
bestplayer Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Najlepiej by Ci było gdybyś podjechał do pierwszego lepszego sklepu gdzie handlują krossami i sie przewiózł na jednym z mniejszych rozmiarów ramy i po prostu zobaczył, bo mniejsze koła niż 26" to znajdziesz w dziecięcych rowerach, a takie zapewne będą za małe. Dobrać odpowiednio małą rame (najmniejsza chyba 15")i będzie ok, a też dłużej go wtedy poużywasz.
lukmaster Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Najlepiej by Ci było gdybyś podjechał do pierwszego lepszego sklepu gdzie handlują krossami i sie przewiózł na jednym z mniejszych rozmiarów ramy i po prostu zobaczył, bo mniejsze koła niż 26" to znajdziesz w dziecięcych rowerach, a takie zapewne będą za małe. Dobrać odpowiednio małą rame (najmniejsza chyba 15")i będzie ok, a też dłużej go wtedy poużywasz. rama 15", koła 26", będzie ok Hexagon v2 to bardzo podstawowy model z amortyzatorem, który nie cieszy się dobrymi opiniami. Co do rozmiaru - kupując przez internet zawsze masz prawo do zwrotu towaru w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Kupujesz, przymierzasz i ew. oddajesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.