SebuSebek Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Witam wszystkich!!! Chciałbym założyć z kolegą taki klub jak BT Przemyśl tzn. Bike Team Przemyśl. Zbieramy ludzi z Przemyśla lub z okolic Przemyśla. Przedział wiekowy to od 12 do 18 lat. Proponyjemy wyjazdy rowerowe z Przemyśla w jakieś okolice lub gdzieś dalej. Wycieczki mogą być kilkudniowe z noclegiem w namiotach. Wszystkich chętnych zapraszam do wpisania sie do tematu kto by chcial dołączyc do tego klubu. TO NIC NIE KOSZTUJE!!!
tomaler Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 ja moglbym sie dolaczyc ale moj wiek nieodpowiada tej grupie gdyz mam 19 lat:p
Oski34 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Ja w to wchodzę, pewnie jeszcze kilku kolegów, wszyscy 15 lat Napisz coś więcej - gdzie jeździcie itp.
xleonx18 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Na wszelkie wyjazdy na szosie jestem chetny. Krótkie, długie, ciezkie, lekkie Moje gg - 6776000, mozna sie odezwac. Tylko tak jak mówie, tylko szosa. Co do autora tematu to nie wiem po co taki przedział wiekowy, tutaj chyba nie powinno byc ograniczen, zresztą mozna organizowac bardziej jakies stałe ustawki ludzi w kazdym wieku.
Mod Team Puklus Napisano 13 Września 2011 Mod Team Napisano 13 Września 2011 Jak by nie to ze miałem wypadek z checią bym z wami pośmigał ... po oklocznych lasach bo sa fajne trasy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.