AndrezJ Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 Witam chciałbym złożyć lub kupić rower do street'u dirt'u ale taki aby można było na nim przejechać normalnie. Myślałem nad tylną przerzutką i jednym hamulcu(mogą być dwa, ale to oczywiście drożej wyjdzie). Będę na nim wykonywał różne triki na razie umiem bunny hopa i to DOBRZE, wheelie, ucze się manuala i 180'(to wszytko na BMX'ie kolegi) Mam rower, który sprzedaje, coś w stylu sztywniaka do DH, ale chciałbym coś aby poszaleć po mieście. Nie wiem tylko czy single speed to dobre rozwiązanie(ponieważ fajnie mi się jeździ na moim obecnym rowerze gdzie mam dwu półkę i przerzutki:P) i czy nie będzie to tak duża zmiana, że będzie mi się źle jeździło.Byłbym też przychylny do kół 24', ale nie jeździłem na takich i nie wiem jaka jest różnica.Miałem okazje pojeździć na BMX'ie 20' i fajnie się robiło triki.Brakowało tylko amortyzatora:P, więc tak owy musi być w moim rowerze. Pomyślałem nad takim rowerem z allegro. DunCon Pussy Budżet na nowy rower to ok 1800zł. Zależy mi na wadze(jak najmniejszej:P)
zido Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 całkiem fajny ten rower który podałeś, kwestia tylko tego czy nie jest zbyt skatowany. dużo rowerów jest też w giełdzie na www.bikeaction.pl
AndrezJ Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Napisano 24 Czerwca 2011 Rama: Ns Suburban 08 24" Widelec: RS pike 426 Kierownica: Ns japanelo Gripy: Volume La Mostek: Ns quark pro 2008 Stery: Fsa dh pig pro Siodło: earthworks couch Sztyca: noname Korby: octane one 3pcs suport: octane one Zębatka: hoffman bikes 25th Łańcuch: shadow conspiracy interlock v2 Pedały: Ns Aerial Koło przód: Piasta: Dartmoor dee-force Szprychy: dt champion black Obręcz: dartmoor raider 24" Opona: schawalbe table top 24" Dętka: schawble 24" Koło tył: Piasta: Ns coaster ss pro Szprychy: dt champion black 36 Obręcz: dartmoor raider 24" Opona: schawalbe table top 24" Dętka: noname Hamulec tył, klamka: Avid Elixir R 160mm waga:12,4 Mogę wysłać bardzo szczegółowe zdjęcia Lepszy ten czy DunCon( bo właśnie ten bardziej mi się podoba) Jest jeszcze taki za 1950zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.