Mod Team IvanMTB Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Klaniam, Caly czas jestem jeszcze nieco nie na biezaca ale dzieki posiadaniu skrzynki na Onecie i Tlenie dowiedzialem sie ze w Gdynia otwarli salon SKI Teamu. "No to super" mysle sobie. Polecialem, obejzalem i wrocilem podlamany. Kilka rowerow na stojakach i sam sprzet narciarcki. Niby nazawa nie klamie ---> SKI Team ale w internecie jakby nieco szerszy mieli asortyment. LIPA! OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzomb Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A co sie spodziewales - jak otworzyli sklep w srodku zimy to zrobili zimowe zatowarowanie ;P Poczekaj na wiosne to zaczna wstawiac rowerki z nowej kolekcji . Swoja droga widzialem juz kilka GF w Warszawie i musze powiedziec ze byly drozsze niz roczniki 2005 (oczywiscie porownywalem cene zwykla, nie po przecenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 IvanMTB a ja się dziwie Tobie - myślaes ze kupia sprzet z 2005 i jszcze beda w promocyjnych cenach - bo wyprzedaz starego rocznika- sprzedawac ?? - wez mnie nie rozśmieszaj... typowo polskie podejście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Szu ale rowery na 2006 już od dawna mają w skiteam w wawie :] Co za problem postawić te 20-30 bikow dla takiej firmy jak skiteam... ? I tak to sprzedadzą i tak, więc dla mnie też jest to dziwne :035: Tym bardziej że narty to raptem 1/4 roku przez reszte czasu ten sklep żyje z rowerów przynajmniej takie odnosze wrażenie. A nawet ściągnięcie rowerów z 2005 byłoby sensowne, nie chciałbyś sobie kupić nowego sprzęta w promocyjnych cenach ? Oni pomimo takiego cięcia cen wychodzą sporo do przodu. A może rowery z 2005 to jakiś szajs, który nie jest wart złotówki... :035: To jest typowo polskie podejscie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Heh ciekawe czy kiedykolwiek usłyszę dobrą opinię o Ski Team'ie. Bo dotychczas tylko negatywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 zauważ ze sklepowi nie opłaca sie teraz prowadzac rowerow (koszta) tylko po to aby stały na wystawie(mowie o rocznikach 2005) bo teraz jest boom na narty a nie na rowery (chyba zrozumiale), a ze sklep powstaje dopiero to w pierwszym rzędzie sprowadza to co da im wiekszy obrót. Dlatego to nei jest w interesie sklepu i to jak najbardziej rozuemiem. Jak przyjdzie sezon rowerowy to co ??? nie sprowadza za wiele rowerow z 2006 bo beda na magazynach zalegały im z rocznika 2005 (a jak ktos bedzie chcial rower 2005 teraz to na zamowienie na 100% sprowadza - chyba ze to jakis sklep do dupy) PS. Ironie typu " A może rowery z 2005 to jakiś szajs, który nie jest wart złotówki..." sobie daruj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam. A gdzie dokładnie mieści sie ten sklep? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 http://www.skiteam.pl/?open=sklepy&id=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 IvanMTB a ja się dziwie Tobie - myślaes ze kupia sprzet z 2005 i jszcze beda w promocyjnych cenach - bo wyprzedaz starego rocznika- sprzedawac ?? - wez mnie nie rozśmieszaj... typowo polskie podejście ... Przepraszam, zachowalem sie jak szczeniak i to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy Echhh... Poszedlem popatrzec. Czapke chcialem sobie kupic lub rekawiczki albo portki na rower. Na ROWER a nie na narty... SKI Team faktycznie wyglada na solidny i duzy imprez. Dlatego nieco zdziwilo mnie ze oprocz paru bajkow maja tylko narty i sprzet narciarski... Rowery OK moze sie nie opyla teraz sciagac bo koszty i takie tam inne pierdy-smierdy. Ale dlaczego nawet zlamanego amora nie ma? Tylko garsc Perdosow i FinishLine'ow Moze panowie za mocno wzieli sobie na ambit nazwe i pore roku :wink: Smiej sie czleku malej wiary jesli Cie to smieszy, bo smiech powoduje masaz przepony i poprawienie krazenia krwi OSTRO! I. PS Sklep jest na tylach dawnego kina "Warszawa" a teraz "Alberta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 -> IvanMTB "Przepraszam, zachowalem sie jak szczeniak i to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy " nooo :PP cierpliwości... pewnie za jakis miesiac przyjadą i rowerki i zycze udanych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 A mnie zastanawia jedna rzecz - mam nowy kalendarz bB i nie ma tam żadnego loga Ski Teamu. JEst za to sporo logów(? nie wiem jak to się odmienia:P) firmy Rea Sport - wszedłem na ich stronę a tam paraktycznie to samo co w Ski Teamie. I teraz nie wiem o co chodzi - czy Ski Team po prostu zmienił nazwę (ale chyba nie bo normalna strona Ski Teamu też działa.), czy może oddał prawa do dystrybucji Rea Sport, czy może w końcu Rea Sport to firma konkurencyjna dla Ski Teamu? Ale ma dokładnie takie same ceny rowerów, więc wydaje mi się że mają coś ze sobą wspólnego w postaci zarządu etc. Znacie jakieś szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruczniak Napisano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 A mnie zastanawia jedna rzecz - mam nowy kalendarz bB i nie ma tam żadnego loga Ski Teamu. JEst za to sporo logów(? nie wiem jak to się odmienia:P) firmy Rea Sport - wszedłem na ich stronę a tam paraktycznie to samo co w Ski Teamie. I teraz nie wiem o co chodzi - czy Ski Team po prostu zmienił nazwę (ale chyba nie bo normalna strona Ski Teamu też działa.), czy może oddał prawa do dystrybucji Rea Sport, czy może w końcu Rea Sport to firma konkurencyjna dla Ski Teamu? Ale ma dokładnie takie same ceny rowerów, więc wydaje mi się że mają coś ze sobą wspólnego w postaci zarządu etc. Znacie jakieś szczegóły? Rea to chyba importer, a Ski Team sieć sklepów. Przynajmniej dla mnie tak to działa. Odpowiadająć na małą ilość pozytywów o SKI Team: Kiedyś zawitałem do Wawy z bajkiem na tydzień i nie miałem wszystkich toolsów. Prawy crank zaczął być słyszalny i po wizycie w skiteamie miałem go nasmarowanego za free. Pyzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Obaj moi przyjaciele kupowali rower w warszawskim SKITEAM'ie i wszystko było w jak najlepszym porządku, w moich oczach skiteam to porządny sklep z dużą ofertą rowerów. Poza tym jak jeździliśmy różnymi bike'ami po sklepie nawet tymi za 20tys zł to nikt się nie czepiał, naprawdę miło wspominam :wink: Pozdrawiam. P.S. Loga w dopełniaczu będą chyba brzmieć "log" tak moim zdaniem przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wróbel Napisano 15 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Rea Sport i Ski Team to to samo ale zmieniono nazwe.Moze łatwiej oszukać urzad skarbowy czy cos.Nie znam sie za bardzo ale to na pewno jedna i ta sama firma.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Rea Sport zajmuje się importem i sprzedażą hurtową, a Ski Team tylko sprzedażą detaliczną. W teorii dwie różne firmy, w praktyce jedna. Czy ktoś był ostatnio w Ski Teamie w Gdyni? Będę za 2 tygodnie w 3city i chciałbym przymierzyć buty Speca, ale może jeszcze nie mają? No i do Tassajary'06 bym się przymierzył bo ciągle nie mogę się zdecydować na wielkość ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.