Limakuna Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam, wybieram się rowerkiem- a jakże - z Iławy do Malborka przez Tczew i dalej aż do Sobowidza (gm. Trąbki Wielkie). Niestety jadę tą trasą pierwszy raz i nie wiem czego mogę się spodziewać. Mam mapy i chcę unikać ruchliwych dróg. Może ktoś śmiga tymi trasami i mógłby mi coś podpowiedzieć. Jakieś wskazówki, dobre rady. Byłbym dźwięczny yyy tzn wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoweryElektryczne Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jeżeli będziesz szukał pięknych widoków to jedź w okolicach jeziora Dzierzgoń Być może tam byłeś a jeśli nie, to koniecznie zahacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limakuna Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Dzięki za informacje, jeszcze tam nie byłem, postaram się względnić to miejsce w grafiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limakuna Napisano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 a jaką trasę wybrać między Malborkiem a Tczewem? Chodzi mi o mniejsze drogi, tak, żeby ominąć drogę nr 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Z Malborka do Tczewa polecam trasę przez Nowy Staw. Zawsze tamtędy do Malborka jeżdżę, bo z Tczewa jestem Droga bliżej Tczewa dość nierówna, ale spokojnie się jedzie, lepsze to niż samobójcza wyprawa 22 Do Sobowidza droga jest teraz dość utrudniona, z powodu remontu dojazdówki do autostrady i trzeba trochę pokombinować, żeby tam się dostać. Ale warto, bo drogi całkiem pagórkowate. Jak chcesz, to możemy jakoś to wspólnie zaplanować. W Tczewie byśmy się spotkali i do np. do Sobowidza wspólnie pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Limakuna Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki za wskazówki, na pewno skorzystam z poleconej trasy. Z tego co widzę to preferujesz troszku inny styl jazdy niż ja Poruszam się rowerem Krossa http://kross.pl/rower/98-TRANS_PACIFIC.html (wersja męska oczywiście ) więc nie wiem czy takie coś by Ci odpowiadało. Szczególnie, że wole dłuższe dystanse i komfort ich pokonywania kosztem szybkości i dynamiki. No ale jakby co to jestem do usług w mojej okolicy nie ma osób podzielających zamiłowanie do rowerów- przynajmniej ja takowych nie znalzłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.