Skocz do zawartości

[koleżeństwo] podziękowania / pochwały itp.

Żaba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podziękowania dla Pitofa za pomoc w wyborze roweru(teraz tylko problem go znalesc) udzielal odpowiedzi nie dosc, ze szybko to jeszcze szczegolowych.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wielkie dzięki dla eth za przeprowadzenie super transakcji - super cena i błyskawiczna wysyłka. Jeszcze raz dzięki i polecam wszystkim :thumbsup: .

Pozdrawaim

Napisano

Serdeczne dzięki CAŁEJ ZAŁODZE I ADMINISTRACJI FR.ORG Za przywrócenie forum do porządku! Serdeczne dzięki Panowie i może Panie? :icon_wink:

Napisano

Nawet najniższe jednostki czy pomocnicy zasługują na wielki + i pochwałę, bo jednostka nie zdziała tyle co dobrze działające "ciało".

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

M333 - dzięki. Klucz pasuje idealnie. Szybka przesyłka. Polecam innym, nie warto przepłacać :) Pieniądze wpłacałem na konto tak więc duży + za uczciwość.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Podziękowania lecą dla Rybka33, kupiłem od niego amorka i od tamtej pory do dnia dzisiejszego piszemy i sporo się dowiaduje od niego co do nowych części :)

• 1 rok później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Nie wiem, czy o to chodzi, ale widziałem wczoraj, jak dziewczyna wybombiła, stłukła się ostro, starła trochę skóry. Byłem świadkiem tego, jeszcze kilka niezwiązanych osób. Wszyscy staraliśmy się jej pomóc. Z wyglądu jej i wypadku i do tego wywiadu nie wyglądało, żeby wymagała karetki. Nie chciała jej zresztą. Jedna dziewczyna - świadek, też na rowerze, wcale nie jej koleżanka, ściągnęła swojego chłopaka z autem, żeby ją podrzucił do domu. Dobrze, że są tacy ludzie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Serdeczne dzięki dla pary przemiłych rowerzystów, których spotkałem podczas zejścia (zamiast zjazdu) z Szyndzielni 26.07 za użyczenie pompki do amorka. Dalej mogłem spokojnie jeździć. Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dziękuje za pożyczenie dętki pod Mikołowem, mogłem wrócić do domu!

______________________________________________________________________________________________________________

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

fantastyczny temat - nie wiem jak do tej pory na niego nie wpadłem....

Grupowe podziękowanie na koniec roku 2014 dla wsztstkich tworzących forum. Nie wiecie jak często ratujecie mi dobry humor w długich tułaczkach za robotą gdzieś po świecie... Oby 2015 był lepszy niż 2014 :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Chciałbym podziękować koledze co dziś koło południa pomykał 3-maja w Siedlcach i pozdrowił mojego młodego kolarza.. i jednocześnie przeprosić, bo mały był w tak pozytywnym szoku, że nie odmachał, ale bardzo się cieszył ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...