marek93 Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dziękuje użytkownikom: "kantele" i "adriansocho" za oddanie mi za free po jednej oponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 bardzo dziękuje użytkownikowi cuberider za skuteczną pomoc w uruchomieniu modemu - na odległość był cierpliwy dla ciągle sypiącego się łącza z mojej strony i wyrozumiały dla kompletnego braku wiedzy w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss07 Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Serdecznie dziękuje użytkownikowi afly za pomoc w dobraniu roweru i jego "konfiguracji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ukłony dla moloch89 za zamówienie na siebie litra oliwki rohloff oraz uczciwe jej rozdysponowanie:) Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dziękuję użytkownikowi cuberider za sprezentowanie dwóch adapterków do wentyli presta. Sam bym tego nigdy nie zorganizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 wlk thx dla użytkownika Thrawn za spinkę bez której nie pyknał bym dziś 110km:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarr94 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Chciałbym podziękować anonimowemu bikerowi (który by może ma tu profil), który podratował mnie dzisiaj na trasie użyczając pompki gdy złapałem gumę. Mam nadzieję, że to przeczyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja ze swej strony bardzo chciałem podziękować użytkownikowi Gilgameszowi, który szybko i fachowo pomógł mi rozwiązać moje problemy z kupnem nowej maszyny i ew. uzupełnień do niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Chciałbym podziękować dwóm użytkownikom forum, mianowicie koledze evo07 za śruby do bloków, które potrzebowałem kilka godzin przed wypadem rowerowym. Koledze pawel1315 , Który użyczył na trasie 2 ostatnie dętki. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Wielkie i gorące podziękowania dla Patryke, który nie dość że pomógł mi się pozbierać po najgorszym jak dotąd dzwonie, to jeszcze wiózł mnie przez pół Polski do szpitala i cierpliwie czekał aż mnie poskładają. Nie jestem mistrzem w elokwentnym wyrażaniu wdzięczności, więc powiem tylko, że to było Coś przez naprawdę duże C. Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Wielkie i gorące podziękowania dla Patryke, który nie dość że pomógł mi się pozbierać po najgorszym jak dotąd dzwonie, to jeszcze wiózł mnie przez pół Polski do szpitala i cierpliwie czekał aż mnie poskładają. Nie jestem mistrzem w elokwentnym wyrażaniu wdzięczności, więc powiem tylko, że to było Coś przez naprawdę duże C. Jeszcze raz dzięki! Naprawdę nie ma za co, to był mój kolarski obowiązek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Chciałbym serdecznie podziękować koledze Andrew, który poratował mnie ogniwami do łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 MaroS - dzięki za redukcję przerzutki 34,9 -> 31,8mm, szybalski - dzięki za katalog Shimano BikeGear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Chciałbym podziękować koledze goldbloom za profesjonalne i bardzo uczciwe podejście do klienta, czyli w tym wypadku mnie Kupiłem od w/w kolegi komplet kół. Wszystko zgodne z opisem. Żeby wszyscy sprzedawcy byli tak uczciwi... Jeszcze raz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Towarzysz Goldbloom nadal zbiera pozytywy, tym razem ode mnie. Wydupcył mi się system w komputerze. Moja wiedza na te tematy marna, do tego pomieszkuję za granicą, z zaradzeniem takim problemom trochę tu ciężko... Rozmowa na gg i sensowne wskazówki pozwoliły ocalić mi sporo nerwów, czasu i kombinowania by zaradzić problemowi. Szybko tanio i solidnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Ciąg dalszy laurek dla towarzysza Goldbloom'a . Chciałem podziękować za pomoc w sprowadzeniu amorka Manitou Minute z CRC i za wszystkie ceregiele z tym związane , a także za pomoc w kilku innych sprawach. Koledze 1415chris za pomoc z ściągnięciu z UK płyty, która była u nas nie do zdobycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 ^^hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 podziekowania dla Butrosa za współudzial w zakupie roweru - dzieki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 premier2 rozumiem ze swistek z royal mail moge wyrzucic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Podziękowania dla użytkownika Darex za piękny serwis mojego dampera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Podziękowania dla Logith za szybką i udaną transakcje, towar zgodny 100% z opisem Podziękowania również dla Tobo za kilka cennych rad dotyczących full'i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Podziękowania dla kolegi Szparek82 za użyczenie klamek deore oraz zacisków jakiś mechanicznych tektro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dziękówa M333 za sprawnie zrealizowany zakup i wysyłkę Kasety + Chwytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony71 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dziękuję za udaną transakcję dla kolegi YgreK, kask pasuje idealnie do opisu, cała transakcja przebiegła idealnie, maksymalnie szybka wysyłka, jeszcze raz dzięki, pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ja chciałem podziękować Tomaszowi tobo za wszelakie rady i różnego rodzaju pomoc merytoryczną jak i za zaufanie odnośnie sprzedaży amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.