Gevera Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wielkie podziękowania dla Wuja za odebranie mnie i Roberta w Gdańsku i doprowadzenie do miejsca noclegowego, oraz wytłumaczenie co, jak, gdzie, kiedy, za ile i przy jakiej okazji działa w 3mieście Robert też się nisko kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Miałem już wcześniej składać podziękowania, ale tak jakoś chodziło ciągle... W każdym (z)razie, WIELKIE THANXY otrzymują: - qczabson - za korbę - tobo i MarcinGoluch - za całokształt, nieraz krytyczny ale zawsze pomocny - Ecia - za kierownicę i porządkowanie chaotyczncyh czasem mych teorii - Biera - za porządki w zbędnych już moich tematach - Tina - za narobienie długów - kilku jeszcze userów, oferujących swe dobre rady w sprawnie GT i nie tylko - oraz spoza forum - panów Rafała i Marcina z "Cyklo" w Częstochowie za tolerowanie Upierdliwego Klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Nawrotkowi za spd-ki podziękowania składają Limuzynka z Limuzynem już nie będą się biły o to w jakich pedałkach które ma jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dzisiaj chciałbym podziękować 2 osobom: 1) Tobo - za sprzedanie świetnych hamulców tarczowych formula k24 za bardzo przystępną dla mnie kwotę i za to, że tak dzielnie znosił problemy jakie nastręczała firma kurierska dhl 2) Bendusowi - za sprzedanie tylnej tarczy hamulcowej za również całkiem fajną kasę Dziękuję ślicznie. Fajowo, że rowerowa brać sobie pomaga Pozdrawiam. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jurasku dobre pedały są ? Bałem się, że uznasz je za zbyt zmasakrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziękuje bardzo thomash'owi za wskazanie namiaru na niedrogi sklep w którym mogłem kupić poszukiwane przeze mnie gripy Sram. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Wielkie dzięki dla kolegi iksC za dołożenie do swojej paczki z wiggle mojego skromnego siodełka, dzięki czemu już dziś mogę nim cieszyć oczy, a niebawem zapewne również inne części ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 To i ja sypnę podziękowaniem dla kolegi Saszqa za sprzedaż bardzo fajnego Blacka'a z wigwamu Manitou i sympatyczną transakcję. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 I kolejne moje podziękowania, tym razem dla kolegi lukas t1 za pomoc w ściągnięciu z jukeja fajnego siodła Charge i kasku Scott'a. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kosmiczne podziękowania dla osób które pomogły mi w ściągnięciu mojej nowej dziecinki ! Ojcami chrzestnymi zostają : Qba66, Kopaczus, Verso, Marcin Jędrzejewski(www.erowerowy.pl) i wszyscy którzy wspomagali mnie duchowo w tych ciężkich chwilach i w walce ze sprzedawcą UK ! Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wielkie piwo dla Ejpoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wehhh no i oczywiście WIELKIE DZIĘKI dla Tobo za całokształt uszczypliwości które sobie prawimy i ogolne porady i pogaduchy o sprzecie. Dzięki również dla klubowego kolegi Bendusa za przelotki do Propheta. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wielkie dzieki dla 1415chris za rogi smica, sa w doskonalym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja rownieŻ dziekuje 1415chris za naped w niezlym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wielkie dzięki 1415chris za podkładkę KCNC w rozmiarze, którego w PL nie ma Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Bardzo dziękuje użytkownikowi tomeks za bardzo dobry towar w bardzo ładnej cenie Stary, jesteś wielki Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Chciałbym podziękować C1ach'owi za podarowanie dwóch kozackich śrubek do bloków. Normalnie bez nich nie mógłbym jeździć na rowerze co by niewątpliwie groziło strasznymi konsekwencjami (zapasowych pedałów nie posiadam ) Jak będzie trzeba jakiegoś Powerade'a na trasie czy coś to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dziekuje Eci za siodelko w cenie przesylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 O, czyli dotarło - cieszę się i niech służy jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanar89 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No to ja też podziękuje co niektórym osobom:) wielkie THX dla Maniaka za super amorka działa miodzio i do tego jak wygląda również wielkie THX dla Timona92 za hamulec oraz oponę w super stanie i cenie Podziękowanie także dla Omena za dobre rady i pomoc w składaniu mojego bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki dla forumowicza 1415chris, dzięki któremu dziś przyszły mi z UK podkładki Crank Bros między bloki a buty W PL niestety niedostępne nawet u dystrybutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Milo, dobrze ze doszly, to jednak kraj nad Wisla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wielkie dzięki dla forumowicza Pulse, od którego wczoraj kupiłem trenażer. Transakcja w miłej atmosferze i jeszcze rabat dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jakoś mi ten wątek mało znany był, ale skoro odkryłem... Podziękowanie dla forumowicza Janisław za praktycznie nowy łańcuch oraz za cierpliwość przy przeprowadzaniu transakcji ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Podziękowania dla użytkownika "grzegorz1974paszek" za przeprowadzoną transakcję (Look Quartz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.