Andrew18 Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A ja dziękuję ejpokowi za Racing Ralphy bo da rade na nich jeszcze przekulać pare K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wielkie dzięki dla ejpok'a za forumowe naklejki na auto Jak tylko zmienię moją pogiętą klapę to przykleję i pochwalę się fotkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Podziękowania dla całej ekipy administracyjno/moderującej a zwłaszcza dla : -Eci -Juraska za pomyślne rozpatrzenie moich próśb oraz podanie mi cennych rad "życiowych" jakobym podchodził do życia z mnniej "egoistycznym" podejściem. Pozdrawiam Serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Wielkie dzięki dla ejpok'a za forumowe naklejki na auto Jak tylko zmienię moją pogiętą klapę to przykleję i pochwalę się fotkami. Ja również przyłączam się do podziękowań koledze ejpokowi za naklejkę na auto. Już przyklejona. Nawet zdjęcie od razu zrobiłem po przyklejeniu, ale skasowałem:( ją z aparatu zanim zrzuciłem do kompa... wot technika... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A ja dziękuje Kusakowi za szbko i sprawnie przeprowadzoną transkację sprzedaży siodełka noi za zaufanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wielkie ukłony w stronę Katsumoto za pedały i bloki i przy okazji za wszystko inne mniej lub więcej z rowerem związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Zbyt dużo się tu nie udzielałem jednak chciałbym podziękować Faziemu za pomoc w skołowaniu przejściówek do pancerzy. Chciałbym także podziękować Eci za wypad do kampinosu i całej ekipie nadzorującej forum odwalającą kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaktro Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Pomyślałem że napiszę, być może ta osoba to przeczyta: Dzięki wielkie bikerowi ze Szczecina spotkanemu dzisiaj na trasie lewobrzeże-prawobrzeże za profesjonalny tunel aerodynamiczny, sygnały o dziurach, studzienkach, za dociągnięcie mnie w ekspresowym tempie na drugi koniec Szczecina - nie pokonałem nigdy tej trasy tak szybko, gratuluję kondycji Sorry za brak zmian, ale byłem na tyle wyczerpany wcześniejszym 60km szaleństwem w terenie, że nie dałbym rady dłużej pociągnąć takim tempem jako lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Podziękowania dla ejpoka i Lukash'a z forum za dostarczenie całej reklamówki gazet do szpitala, oraz odwiedziny...To prawda najlepszych przyjaciół poznaje sie w biedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Serdeczne Podziękowania dla : -Tomka "tobo" za dobrą cenę za obręcze + dorzucenie jako gratis qultowej przerzutki -"owen'a 777" za dogadanie się i sprzedanie mi SPeDałków Dziękuje Wam Bardzo Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Dziękuje Robert za podzielenie się pomysłem z rękawiczkami lateksowymi ) Dziś testowane, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dziękuję wszystkim osobom które udzielały się w TYM temacie i pomogły mi wybrać kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ja dziękuje Ironowi oraz Robertowi, za pomoc w wyborze ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravo XC Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam wszystkich Forumowiczow Chciałbym podziekowac szczegolnie 2 osobom Nabiałowi i RafałowiB dzieki nim dowiedzialem sie wiecej o Diecie i treningach. Z drugiej strony doszlem przez to do swoich przemyslen i zrobilem wlasna diete oraz treningi. Panowie tylko wiecej sie nie kłoćcie - chyba wiecie o co chodzi Jeszcze chce oczywiscicie podziekowac admininstratorom i moderatorom za utrzymanie porzadku na forum szczegolnie jak mi sie pomiesza ortografia (to chyba dlatego ze dlugo przebywam w Czechach i zapominam polski jezyk:) np hamulce ) Pozdrownia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kuboltowi za dzisiejsze poratowanie mnie i użyczenie paru stuparu kropelek Finish Line'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 23 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Dzięki Waxowi za fajną kierownicę DM w idealnym stanie w dobrej cenie I dziękuję Nabialowi za wytłumaczenie różnych kwestii z zakresu ćwiczeń siłowych (oraz żywienia) i poszerzenie mojej wiedzy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wielkie podziekowania dla heavy_puchatek za srubke do taty Firex'a z Harfy, dzieki czemu za wysylke zapłacilem 4 razy mniej niz sobie Harfa zyczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 ja chciałem podziękować za samo zainteresowanie się faktem, że dziś stałem na poboczu wracając z Wojnowic, w celu ustawienia siodła bo gniotło w d... i podjechało do mnie 3 bikerów z zapytaniem czy pomóc, bo mają wszystko(klucze, dętki itd) pożyczyliśmy sobie szerokości na trasie i pojechaliśmy każdy w swoja stronę. Nie wiem czy te Osoby są z forum ale i tak big thx pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A my z Rycerzem raz jeszcze dziękujemy Łukaszowi (lukkuu) za nieocenioną pomoc w przetransportowaniu naszych gratów z Zielonki na drugi koniec Wawy . Gdyby nie to - pewnie jeszcze przez wiele dni wozilibyśmy się z tym majdanem autobusami... Pozdrówko wdzięczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki tobo za piastę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A ja tak hurtowo Chcialbym podziekowac kolegom z łódzkiej dywizji fr.org Pixonowi - za pozyczenie klucza do suportów i sprzedanie za grosze przerzutki dla mojej pani Bendusowi - za sprzedanie fajowych, prawie nowych klameczek tektro i tylniej przerzutki xt w stanie wiecej niz dobrym rowniez za malutkie pieniazki. Dzieki wielkie chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wielkie podziękowania dla Gevery za asortyment rewelacyjnych smarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziękuję wszystkim bikerom, z którymi zwiedziłem wiele ciekawych miejsc podczas wspólnych wycieczek. Trudno mi powiedzieć ilu was było, ale chyba więcej niż 30. Szczególnie dziękuję jednak Majkelowi, który współorganizował i towarzyszył mi podczas wyprawy w Alpy, kiedy to objechaliśmy razem na rowerach 8 europejskich krajów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Wielkie podziękowania kieruje do użytkownika Tobo - za rozwianie wszystkich moich wątpliwości dotyczących działania mojego amortyzatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wielkie dzięki dla: Kusaka za "pożyczenie" swojego konta LB Jaca_Sopot za pożyczenie opon i kiery w sytuacji rozwalenia poprzednich przeze mnie i mojego braku kasy Dzięki chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.