Wilku89 Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 dzieki dla juraska za mile slowa na gadu i ogolna pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja chciałem podziękowac Faziemu za rozwiązywanie moich wątpliwosci w sprawie kolarzówki i danie namiarów na kompetentną osobą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 miło że forumowicze sa taką paczką przyjaciół Luszy dziękuje za instruktaz poszukiwania stancji w trójmieście do zobaczenia Lusza na Twoim terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlitto Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 dziękuję juraskowi za przesłanie "smerfów na rowerach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A ja dzisiaj korzystając z tego tematu chciałbym podziękować Forumowiczowi z Gliwic- RAPTOROWI. Za to, że mimo tego że "na żywo" znamy się bardzo krótko, jego postawa sprawia, że wiem że zawsze można na niego liczyć. Dzięki jego pomocy, zarówno rzeczowej jak i powiedzmy serwisowej, mogłem pojechjać na długą i ciekawą wycieczkę w oklice, w których wcześniej nie bywałem. Bez tej pomocy dzień spędził bym w sklepach i serwisach zamiast w siodełku. A przy okazji dziękuję również i pozdrawiam dezertera oraz resztę gliwickiej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja tez bardzo dziekuje wszystkim poniewaz to dzieki wam mam taki rower jaki mam i pokochalem ten sport Teraz tylko rowerek sie dla mnie liczy i to wszystko dzieki Wam Dziekuje wszystkim za to ze mi pomogli Juraskowi dziekuje za to ze lubi mnie gnoic i za "rozkaz" wyslania do mnie Smerfow Pavlittovi dziekuje za to ze mi ja przekazal Ogolnie THX 4 ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dziekuje RIV za piękny koncert Davida G. Perełka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja chciał bym bardzo podziękować Fiodorowi za korbe Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja serdecznie dziękuje użytkownikowi XC Fighter za przesłanie śrubki od kapsla oraz za pomoc ze sterami Do zobaczenia w Krakowie, ja stawiam 2 kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedronca v4 Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 LoPi dziekuje za 52km wypad po debiutanckim terenie jak dla mnie (niespodziewalam sie ze tak dobrze mi pojdzie z moim brakiem kondychy;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michale Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja jako nowy user chcialbym podziekowac Wszystkim uzytkownikom za to forum, jako nowy czlek w tej dziedzinie mialem pelno dylematow ...co wybrac...co lepsze... ale dzieki waszemu forum wszystko stalo sie jasne. tak 3mac dalej Pozdrawiam Michale-Bielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Podziękowania dla Marixa Nawet sobie nie zdajesz sprawy człowieczku co narobiłeś..... .... no i dobrze, niech tak zostanie. dziekuje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A ja chciałem podziękować wszystkim za to że jesteście że dzielicie się chętnie swoją wiedzą i że macie chęć pomagać ludziom może założycielowi Forum Rowerowego należy się pokojowa nagroda nobla albo co takiego:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Chcialbym zlozyc podziekowania za naklejki forumowe ejpokowi. Taki drobiazg a jak cieszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Chcialbym zlozyc podziekowania za naklejki forumowe ejpokowi. Taki drobiazg a jak cieszy! Ja też podpisuję się pod tymi podziękowaniami!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Podziekowania Dla Pana Amoniaka A Amoniak wie już za co joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 dla katsumoto za srubke od vki i super naklejki xc-zone oraz imie i nazwisko moje z flaga polski [na rame] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Podziękowania Dla ejpoka Za Super naklejki XC-zone !! Jednym słowem Super !!! joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ja bym chciał podziękować Adminom i modom dbającym o to żeby codziennie mozna było sobie wejść na tą stronę, poczytać w miłej przyjaznej atmosferze oraz nie trzeba bylo jednocześnie przewalać kupy stron w wyławianiu ważnych informacji z natłoku bzdur i nie konkretnych wiadomości. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dziękuje Katsumoto że przeprowadził mnie przez moją pierwszą zmianę amortyzatora dzięki niemu wiem co i jak ) Dziękuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Podziękowania dla Xsystoff'a za informacje na temat pedałów oraz bucików ... Jeszcze wielkie dzięki dla niego za rozpiske wagi mojego roweru. Dziękuje także mr.ironman za cierpliwość ... (on już wie za co) oraz także za dobre rady, informacje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja tak przy okazji chciałem podziękować użytkownikowi Myszek za stronę z bardzo dobrze wytłumacznymi równaniami kwadratowymi, jeszcze raz dzięki! Można powiedzieć, że mi tyłek uratowałeś. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 To ja jeszcze raz, bo mi pokasowało posty: - Amoniakowi za osprzętowy podarunek, który pomoże mi niebawem zrekonstruować Lazurka; - juraskowi za zapewnienie nam spokojnych (i nie tylko) snów ; - Kajmanowi za przewodniki i amorka dla Rycerza; - oraz wszystkim, którzy w trudnych, bezrowerowych chwilach po zdechu Rycerzowego napędu zadeklarowali nam pomoc bądź tejże udzielili (czyli m. in. irasowi, lukkuu, rymo i innym szlachetnym istotom) - Wielkie, Powtórne i Publiczne Dzięki ! Pozdrówko wdzięczne i radosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Serdeczne podziękowania od mojej Mamy dla kolegów Badb Catha i Przeora za dar krwi dla Bizona - za spdki dzięki serdeczne dla Amoniaka - za bloki dzięki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Po pierwej chce podziekowac Trroy'owi za pomoc techniczna na "rajdzie" Po drugie- Yupiterowi za naklejeczki Dzieki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.