Skocz do zawartości

[koleżeństwo] podziękowania / pochwały itp.

Żaba

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ja chciałem podziękowac Faziemu za rozwiązywanie moich wątpliwosci w sprawie kolarzówki i danie namiarów na kompetentną osobą.... :blush:

Napisano

miło że forumowicze sa taką paczką przyjaciół

Luszy dziękuje za instruktaz poszukiwania stancji w trójmieście

do zobaczenia Lusza na Twoim terenie

:);)

Napisano

A ja dzisiaj korzystając z tego tematu chciałbym podziękować Forumowiczowi z Gliwic- RAPTOROWI. Za to, że mimo tego że "na żywo" znamy się bardzo krótko, jego postawa sprawia, że wiem że zawsze można na niego liczyć. Dzięki jego pomocy, zarówno rzeczowej jak i powiedzmy serwisowej, mogłem pojechjać na długą i ciekawą wycieczkę w oklice, w których wcześniej nie bywałem. Bez tej pomocy dzień spędził bym w sklepach i serwisach zamiast w siodełku.

A przy okazji dziękuję również i pozdrawiam dezertera oraz resztę gliwickiej ekipy :huh:

Napisano

Ja tez bardzo dziekuje wszystkim poniewaz to dzieki wam mam taki rower jaki mam i pokochalem ten sport :D Teraz tylko rowerek sie dla mnie liczy i to wszystko dzieki Wam :P Dziekuje wszystkim za to ze mi pomogli Juraskowi dziekuje za to ze lubi mnie gnoic i za "rozkaz" wyslania do mnie Smerfow :( Pavlittovi dziekuje za to ze mi ja przekazal :(

Ogolnie THX 4 ALL :(

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Ja serdecznie dziękuje użytkownikowi XC Fighter za przesłanie śrubki od kapsla oraz za pomoc ze sterami :rolleyes:

Do zobaczenia w Krakowie, ja stawiam 2 kolejki :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jako nowy user chcialbym podziekowac Wszystkim uzytkownikom za to forum, jako nowy czlek w tej dziedzinie mialem pelno dylematow ...co wybrac...co lepsze... ale dzieki waszemu forum wszystko stalo sie jasne.

tak 3mac dalej :)

Pozdrawiam

Michale-Bielsko

Napisano

Podziękowania dla Marixa :D

Nawet sobie nie zdajesz sprawy człowieczku co narobiłeś..... :D

.... no i dobrze, niech tak zostanie.

dziekuje! :) :)

Napisano

A ja chciałem podziękować wszystkim za to że jesteście że dzielicie się chętnie swoją wiedzą i że macie chęć pomagać ludziom może założycielowi Forum Rowerowego należy się pokojowa nagroda nobla albo co takiego:))

• 4 tygodnie później...
Napisano

Chcialbym zlozyc podziekowania za naklejki forumowe ejpokowi. Taki drobiazg a jak cieszy!

Ja też podpisuję się pod tymi podziękowaniami!!

• Mod Team
Napisano

Ja bym chciał podziękować Adminom i modom dbającym o to żeby codziennie mozna było sobie wejść na tą stronę, poczytać w miłej przyjaznej atmosferze oraz nie trzeba bylo jednocześnie przewalać kupy stron w wyławianiu ważnych informacji z natłoku bzdur i nie konkretnych wiadomości.

Dzięki

Napisano

Podziękowania dla Xsystoff'a za informacje na temat pedałów oraz bucików ...

Jeszcze wielkie dzięki dla niego za rozpiske wagi mojego roweru.

Dziękuje także mr.ironman za cierpliwość ... (on już wie za co) oraz także za dobre rady, informacje ...:P

Napisano

Ja tak przy okazji chciałem podziękować użytkownikowi Myszek za stronę z bardzo dobrze wytłumacznymi równaniami kwadratowymi, jeszcze raz dzięki! Można powiedzieć, że mi tyłek uratowałeś. Pzdr!

• 4 miesiące temu...
Napisano

To ja jeszcze raz, bo mi pokasowało posty:

- Amoniakowi za osprzętowy podarunek, który pomoże mi niebawem zrekonstruować Lazurka;

- juraskowi za zapewnienie nam spokojnych (i nie tylko) snów :) ;

- Kajmanowi za przewodniki i amorka dla Rycerza;

- oraz wszystkim, którzy w trudnych, bezrowerowych chwilach po zdechu Rycerzowego napędu zadeklarowali nam pomoc bądź tejże udzielili (czyli m. in. irasowi, lukkuu, rymo i innym szlachetnym istotom) -

Wielkie, Powtórne i Publiczne Dzięki :D:(:) !

Pozdrówko wdzięczne i radosne :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Serdeczne podziękowania od mojej Mamy dla kolegów Badb Catha i Przeora za dar krwi

dla Bizona - za spdki dzięki serdeczne

dla Amoniaka - za bloki dzięki serdeczne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...