Puma [JFK] Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 A ja dziękuję wszystkim tutaj zgromadzonym za przekazaną ogromną wiedzę przez te 0,5 roku pobytu na forum. WIELKIE DZIĘKI:) !!!
Mały Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Ja bym chciał podziękować wszystkim, którzy wymyślili i stoworzyli to forum :smile: , a także tym, którzy pilnują tu porządku oraz wszystkim udzielającym sie na tym forum.
Twiggy Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 To ja dziękuję również wszystkim, bo to forum stało się najczęściej odwiedzamnym miejscem przezemnie A szczególne podziękowania dla Żbika choć on może niewiedzieć nawet dlaczego
Spider Napisano 3 Lutego 2006 Napisano 3 Lutego 2006 Dziękuję wszystkim forumowiczom ,który "mądrze prawią" i dzieki którym na dobre od maja wkręciłem się w świat rowerów. Dziękuję za to ,że poprzez rozmowy i liczne tematy zmieniłem rower :030: ...gdybym tutaj nie trafił kasa poszłaby w kompa albo jakąś super nowoczesną komórkę...a ja dalej ujeżdżałbym starego Scouta z sisem na dużej stalowej ramie. Pozdrawiam i mam nadzieję ,że moje gadanie też się niektórym przydaje.
Żaba Napisano 4 Lutego 2006 Autor Napisano 4 Lutego 2006 Nie tylko gadanie , dzięki Spider za super krbę i siodło w superowym stanie i promocyjnych cenach.Sasiad miał japę od ucha do ucha.
Spider Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Nie tylko gadanie , dzięki Spider za super krbę i siodło w superowym stanie i promocyjnych cenach.Sasiad miał japę od ucha do ucha. To miłe...obecnie mam suntoura w promocji ,ale chyba Odi kupi.
jurasek Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 jak szybko minął rok na forum a więc czas podziękować Wam wszystkim za cierpliwe znoszenie mojego gderania za miłe chwile spędzone również poza forum
Lukaszeczek Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 Alvarenowi - jako jedyny sie zlitowal i dal zrzuty z gazety
Gavron Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 Dzięki Kywakowi za części w promocyjnych cenach oraz Marc1nowi za dobre rady - 99% trafień
QWEY564 Napisano 4 Marca 2006 Napisano 4 Marca 2006 Wszystkim twórcom tego forum i moderatorom stojącym na straży porządku itd itp Wszystkim udzielającym się w temacie Wheeler Team( )...
Bades Napisano 19 Marca 2006 Napisano 19 Marca 2006 w przeciwieństwie do innych jestem tutaj od niedawna ale również chciałam podziękować twórcom, opiekunom tego forum i wam drodzy Bikerzy. To forum jest teraz jedną z moich ulubionych stronek rowerowych:) Dowiedziałam się tutaj dużo ciekawych i przydatnych rzeczy. Poznałam wspaniałych ludzi, mających wspaniały nałóg, którzy potrafią pomóc bezinteresownie i to jest naprawdę piękne!!!!!!!! Oki starczy bo zaraz łezki popłyną Dzięki Wam kochani Forumowicze!
JoK3R Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Podziękowania dla forumowiczów za pomoc w wybraniu i kupnie roweru. Podziękowania są dla całego forum, ale szczególne podziękowania należa się użytkownikom o nickach: Pawel P, Ecia, Blue, Ralf, Spider, Dinsdale, Katsumoto, Fazi, Amoniak.
Pati Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 A ja bardzo chciałabym podziękować Żabie za pomoc przy wyborze części do roweru i za złożenie go w całość ...i jeszcze Arnikowi za pomoc przy wyborze części i rozwiewanie moich wątpliwości. Obydwum panom dziękuję serdecznie
jurasek Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 A ja bardzo chciałabym podziękować Żabie za pomoc przy wyborze części do roweru i za złożenie go w całość ...i jeszcze Arnikowi za pomoc przy wyborze części i rozwiewanie moich wątpliwości. Obydwum panom dziękuję serdecznie masz fajnych kumpli Pati dzisiaj dostałem przesyłke od Bizona dzieki Marku za spdki
QWEY564 Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 A ja chciałem podziękować z całego mojego psiego serca KATSUMOTO za przysłanie mi naklejek forumowych... Masz u mnie dług wdzięczności... Takie czasy nastały że ludzie nie mówią sobie "dzień dobry", patrzą spode łba a w naszym "małym" środowisku bikerskim można zawsze liczyć na bezinteresowną pomoc... To miłe...
snuffi Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 a ja tak tylko napisze ze jak by ktos sie kiedys zgubil i trafil do wioski z tramwajami zwanej Bydgoszcz pomoge we wszystkim, rada, wycieczka po miescie itp
neo6 Napisano 11 Maja 2006 Napisano 11 Maja 2006 a ja dziekuje wszystkim ktorzy maja pojecie o rowerach piszac ciekawie i sensownie, bo dzieki temu ja moge to czytac i poszerzac wiedze o roweruch
Adamos05 Napisano 15 Maja 2006 Napisano 15 Maja 2006 OOOOO, właśnie, dołączam sie do wyżej podpisanego neo6 i dodam od siebie że dzięki za pomoc wszystkim ludziom którzy swoimi radami pomagali mi wybrać części do mojej maszyny, dzięki :] PS. Pomagajcie dalej :]
Kolumb Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 O fajnie, że istnieje taki temat Chciałbym złożyć serdeczne podziękowania dla Jacke, za pomoc w zakupie części
fokus Napisano 13 Czerwca 2006 Napisano 13 Czerwca 2006 Ja chciałbym bardzo podziękować koledze mewes za klamki Deore!
wiew Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 Ja dzięuje Eciamodernatrowi za wszelaką pomoc w wborze roweru, za rady które mi udzileła co do roweru i spraw z nim związanych. A przedewszytskim za pomoc w sprawach osobistych i życiowych w których bardzoooo mi pomogła. Bez niej mogło by mnie już z wami nie być. Dlatego z calego serca jej dziękuje za znoszenie mojego marudzenia i tyle......:* Pzdr
Orion50 Napisano 12 Lipca 2006 Napisano 12 Lipca 2006 Ja chciałbym podziękować Eci za pomoc w paru decyzjach. Dziękidla evo , żaby , Juraska , za informacje. Wielkie dzieki i szacunek dla wszystkich , którzy piszą w temacie o Evo 06. SUPER FORUM i to WY JE TWORZYCIE (WSZYSCY) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.