Kostek Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 WItam, zmieniam w rowerze caly napęd. Mam juz: Korbe LX Przerzudka przód i tył XT Kasete mega 9 LX Wczesniej mialem Sram5 ale na 8 przełożeń, wszystko wymieniłem na 9 czy bede potrzebował zmiany tylnej piasty? Posiadam hamulce tarczwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 nie kasety na 9 mają po prostu węższe koronki i dlatego są tak samo szerokie jak 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Szu jesteś pewien że zębatki są węższe? Bo mi się wydawało, że tylko odległości między nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Pewnie to samo mial na mysli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Zębatki są minimalnie węższe. Podkładki między zębatkami są znacznie węższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Przerzudka przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 prz przejsciu za napedu 8 na 9 potrzeba nowego lancucha kasety i prawej manetki reszta moze zostac taka sama jak byla chyba ze przerzutke mielismy niskiej klasy i nie obsluzy nam najwiekszej koronki w kasecie gdyz czesto 9tki maja ja wieksza od osemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.